cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Peg perego duette pozimi

clock-img

03.07.2009, 14:13

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Punce, prosim za vaše izkušnje:
PDP imam novembra. Ta voziček ima priloženo prevlekico za noge, ki pa ni ravno debela.
Kako ste vaše novorojenčke par mesecev stare vozile v PP? V lupinicah in pajacih? V športnem delu, v pajacu in pokrite s prevlekami?
Ta voziček nima košar in me je strah, da bo pikeca zeblo.   
Hvala in lep vikend.

clock-img

03.07.2009, 15:22

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

rodila sem februarja, otroka sem oblekla v pajacke, zimske hlačke in bundico, zavila v deko in stlačila v zimsko vrečo od vozička... več plasti je bolje kot ena ornk, tako da ne kompliciraj, sam dost dek si nabavi user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

03.07.2009, 15:25

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

aja, jaz nimam tega vozička kot ti, ampak princip je isti...sve su ostalo nianse user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

03.07.2009, 19:51

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Jaz sem jima poleg oblačil, ki sta ju imela notri, oblekla kapici, debelejše nogavičke, zimskega pajaca, ju zavila z dekico in smuuuuk v zimski vreči. Dekico sta imela vedno potegnjeno čez nos. Zimski pajaci pa so imeli kapuco, hlačnice s copatki in rokavicami. So pa tele zimsle vreče fajn, ker jih veter ne prepiha. Mi smo bili celo zimo 1x na dan zunaj. Spala sta v vozičku od 1 do 3 ur. Je pa res, da sem rodila maja in nista bila več tako majhna. Ne vem, koliko časa so največ lahko zunaj v mrazu novorojenčki. To ti bo pa patronažna povedala. Brez panike, voziček je zakon. Samo glede sedenja je mal problem, ker naklon naslona ni čisto 90 stopinj, zato sem si sama naredila "kajli" in ju oblekla v blago podobne barve, kot je voziček.

LP Martina

200% MAMI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem