cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pediater v Celju

clock-img

22.11.2005, 11:50

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Pozdravček!

Imam vprašanje za Celjanke: a ve katera za kakšnega res dobrega pediatra? Mi smo se preselili in mi je res daleč vozit malega v Ljubljano k zdravniku, ampak ne bi pa rada šla h kar enemu...

clock-img

22.11.2005, 11:59

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Mi imamo dr. Zupančevo in smo z njo zelo zadovoljni. Nasplošno sem o njej slišala same pozitivne stvari.
Ti bojo pa verjetno še druge povedale svoje izkušnje.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

22.11.2005, 12:22

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Tudi najine tri sončke ima dr. Zupančeva s katero smo res zadovoljni. Je super....

clock-img

22.11.2005, 13:07

clock-img

usa

pencil-img

228

Mi imamo dr.Pečnik-Rojnik in je res super.

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

clock-img

22.11.2005, 13:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mi smo pa zelo zadovoljni z dr. Gobovo. Zgleda, da v Celju skoraj ne moreš brcniti v temouser posted image .

clock-img

22.11.2005, 17:11

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Tudi jaz sem se preselila iz LJ v Ce in po priporočilih izbrala dr. Zupanec Jeleno. Moram rečt, da je res fajn zdravnica. Starejše, umirjena in zna z otroki. Tudi svetuje in rada počveka. Tak da men je fajn!user posted image

clock-img

24.11.2005, 14:17

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Hvala, hvala.

Punce, kje pa najdemo to dr. Zupancevo /ali Zupančevo?

clock-img

26.11.2005, 20:25

clock-img

princeska Zala

pencil-img

165

Tudi mi smo zelo zadovoljni z Zupančevo,najdeš jo v otroškem dispanzerju zraven zdr. doma.

lp

clock-img

28.11.2005, 14:08

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Priporočam Pečnik-Rojnikovo. Dvakrat sem bila pri njej in začuda je bila takrat naša dojenčica dovolj težka, ni težila s tistim, akj naredi pri 9m in česa še ne, da zdaj pa bi že morala, ne mori, da je treba otroka pustiti par noči jokati, če se hoče dojiti...
Mislim, da je ona taka, da noče odločati namesto mamic. Vsaj meni se je zdela zelo topla oseba. Za razliko od naše izbrane, do zdaj še nisem šla od nje pomirjena ali vsaj za silo dobre volje. Ne bom napisala, katera je, jo je pa ena pred mano omenilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem