cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pediater - Nova Gorica

clock-img

25.05.2012, 12:15

clock-img

kenka

pencil-img

198

Pozdravljeni, katerega pediatra priporočate v Novi Gorici. Hvala in lp.

clock-img

25.05.2012, 12:43

clock-img

enea

pencil-img

2440

Mi hodimo mk dr. Tadeji Krapež,... full zadovoljna,.. prej pa smo hodili k dr. Grgič, samo je sedaj šla na šolsko,...

clock-img

25.05.2012, 13:24

clock-img

Auri

pencil-img

98

Moj mali "hodi" h Grgicevi ....ima 4 mesece. In smo zelooo zadovoljni.

clock-img

25.05.2012, 13:42

clock-img

kenka

pencil-img

198

Hvala. A veste katera še sprejema? A so na Gradnikovih v stavbi al na Rejčevi? Kako pa ločujejo bolni zdavi natočanje?

clock-img

25.05.2012, 14:32

clock-img

Auri

pencil-img

98

Ce je tvoj otrok sele rojen ti bo patronazna povedala katere pedjatrinje sprejemajo. Grgiceva januarja, ko je bil moj mali rojen je sprejemala. Meni je patronazna ene 4 pedjatrinje nastela, je bila tudi Krapezeva vmes.
Grgiceva ima ob sredah posvetovalnice ... Verjetno takrat ni bolnih otrok. Mislim da, nisem pa prepricena. Do sedaj v cakalnici sem srecala samo mamice z dojencki, ki so prisli na posvetovalnico.
Je v novem zdravstvenem, takoj naprej od zzzs-ja. Prvo nadstropje.

Lp

clock-img

30.01.2015, 11:28

clock-img

pisanmetulj

pencil-img

30

Pišem na malo staro temo, pa vendar upam, da se kdo najde in odgovori user posted image . Torej, katerega pediatra priporočate v Novi Gorici oz. bližini? Ima mogoče kdo izbrano dr. Evo Brecelj? Je v redu?

clock-img

30.01.2015, 21:06

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Moja dva sta pri dr. Grgičevi, zelo zadovoljni. Je ne bi menjala. Nekaj izkušenj imamo tudi z dr. Brecljevo, ker nadomešča našo P, je pa tudi šolska zdravnica in hodimo na določene preglede k njej. Osebno se mi je zdela ok, ampak bi še vedno raje zbrala dr. Grgič.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

01.02.2015, 15:15

clock-img

pisanmetulj

pencil-img

30

Aprilčica07 Najlepša hvala za tvoje mnenje user posted image . O dr. Grgičevi sem slišala veliko dobrih mnenj. Sestre so tudi v redu? Zanimala me je dr. Brecljeva, ker pri njej dela višja medicinska sestra Damijana, ki vodi šolo za starše in je res zelo fajn. Izbira pediatrinje mi je zelo pomembna, vendar ne bi rada naletela na kakšno tečno medicinsko sestro user posted image .

clock-img

01.02.2015, 15:47

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

pisanmetulj: meni osebno so tudi sestre pri dr. Grgičevi fanj. Nimam pripomb. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

24.03.2015, 13:56

clock-img

Maasiika

pencil-img

8

pisanmetulj jaz sem imela dr. Brecljevo kot osebno zdravnico. In nimam ravno dobrih izkušenj z njo. Sestre so fajn, ampak se mi zdi da se ona kot zdravnica ne posveča dovolj pacientom. Mam kar grozno izkušnjo in sem hvalabogu bila dovolj stara, da sem lahko odšla k drugi zdravnici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem