cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Peč na olje za hišo

clock-img

09.01.2007, 11:15

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Katero mi priporočate? Do naslednje sezone jo bo treba menjati, gre za enostanovansko hiško (Marlesko)

Ker nimam pojma kdo jih sploh izdeluje in kakšne vse obstajajo, me zanimajo predvsem cene user posted image .
Baje, da se da dobit tudi kombinirane, take na drva in olje - kakšne izkušnje? Kaj je boljše samo na Olje ali kombinirana? user posted image

Vsak nasvet bo dobrodošel user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

09.01.2007, 13:15

clock-img

darja72

pencil-img

614

Najboljše bo, da kar pokličeš različne izvajalce (najdeš jih v raznih oglasih, revijah za gradnjo, na netu...) in se dogovoriš za predračune. Če si blizu Gorenjske, ti lahko na zs pošljem kontakt enega fejst dobrega izvajalca. Nama je uredil komplet centralno in kopalnico. Je pa zelo zaseden. lp

clock-img

09.01.2007, 13:49

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ne, sem iz štajerske. No vseeno hvala, bom res šla raje kar po predračune ja user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem