cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pazljivost pri hrani zaradi slabih krvnih rezultatov

clock-img

06.07.2011, 16:44

clock-img

dspela

pencil-img

499

Ojla.

V 10 tednu nosečnosti sem šla na pregled in je moja G. pogledala krvne rezultate..rekla mi je da imam nekaj povečanega, in da moram paziti pri hrani. Ne vem, točno kako se reče.
Nisem, je pa spreševala,ker  je na UZ-ju videla da srček ne bije več. V prvi nosečnosti, pa sem tudi imela slabe krvne rezultete, na spodnji meji.Na žalost je je tudi končala, z odmrtjem pikice.

Sedaj pa bi rada vedela, kaj sem imela povečanega. Na netu ne najdem nič. Mi lahko katera pomaga?

Lp

clock-img

06.07.2011, 16:52

clock-img

Masha_M

pencil-img

714

Ja, zdravnica.

Vse ostalo, kar mi tukaj teoretiziramo je lahko brca v prazno. Ona je tista, ki ti je postavila diagnozo in dolžna ti je obrazložiti, kaj to zate pomeni. :(

clock-img

06.07.2011, 17:27

clock-img

Doll

pencil-img

1726

user posted image Jaz bi te pa rada vprašala zakaj za vraga ne znaš vprašati zdravnika? Zakaj ga potem sploh imaš

Mi ti ne znamo odg. nimamo čarbne kugle in tudi ne tvoje izvide

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem