cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pavšal koliko

clock-img

30.07.2012, 10:17

clock-img

misa4

pencil-img

637

Razmišljamo, da bi drugo leto postavili prikolico za pol leta, v Koversadi je 2400 evrov, pa ne vem ali je to drado, koliko so drugje pavšali?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.7.2012 11:26:46 >

clock-img

30.07.2012, 11:27

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

To je normalna cena za pavšal user posted image

Pri nas je tudi 2400 ob vodi pa 3700 user posted image

lp,k

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

30.07.2012, 11:46

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Jest plačam 1700.

clock-img

30.07.2012, 13:00

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi imamo 1800, zimovanje v ceni.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

30.07.2012, 13:59

clock-img

susica

pencil-img

281

Mi plačujemo 1200€ + 100kn za internet na leto:) tudi pri nas je zimovanje všteto v ceno :)

clock-img

30.07.2012, 14:46

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Kje pa, če ni skrivnost?

clock-img

30.07.2012, 16:28

clock-img

misa4

pencil-img

637

O to pa je poceni, sem poslušala o nekih groznih zneskih, v Koversadi so ful velike parcele in mir je. Moramo še prikolico kupit, ne vem zakaj jo eni pripeljejo gor, kao zaradi carineuser posted image , tudi moj brat, depoji so pa polni

clock-img

31.07.2012, 11:58

clock-img

susica

pencil-img

281

Kalbo ni skrivnost :) kamp Porat otok Ugljan :)

clock-img

01.08.2012, 09:42

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

O to pa je poceni, sem poslušala o nekih groznih zneskih, v Koversadi so ful velike parcele in mir je. Moramo še prikolico kupit, ne vem zakaj jo eni pripeljejo gor, kao zaradi carineuser posted image , tudi moj brat, depoji so pa polni

Ja to so cene za Dalmacijo, v istri, predvsem v Koversadi je precej dražje. Če prikolco puščaš v depoju iz nje po hitrem postopku nardiš nepremičnino.

clock-img

02.08.2012, 10:37

clock-img

misa4

pencil-img

637

Koliko pa nanesejo se dodatni stroski na leto, brat mi grozi da ima stroskov 5000 vse skupaj. Mi ne gre racunica. Voznja tja in nazaj 25 evrov s cestnino, to tudi ne nanese toliko, pa se vec sem upostevala, jes tudi doma, na morju se manj, kar je drazje peljes sabo, ekstra finih in dragih dodatkov pa tudi ne bom dajala tja, ampak stare se uporabne stvari, ki se mi valajo po bajti, ne vem kaj on to racunauser posted image

clock-img

02.08.2012, 10:38

clock-img

misa4

pencil-img

637

Koliko pa nanesejo se dodatni stroski na leto, brat mi grozi da ima stroskov 5000 vse skupaj. Mi ne gre racunica. Voznja tja in nazaj 25 evrov s cestnino, to tudi ne nanese toliko, pa se vec sem upostevala, jes tudi doma, na morju se manj, kar je drazje peljes sabo, ekstra finih in dragih dodatkov pa tudi ne bom dajala tja, ampak stare se uporabne stvari, ki se mi valajo po bajti, ne vem kaj on to racunauser posted image

clock-img

03.08.2012, 13:28

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Dodatni stroški? Kako to misliš? Kamp oprema poleg prikolice se dobi za kakega jurčka, odvisno kaj hočeš. Sem pa tja je treba kaj popravit, deli so kar dragi, sam če imaš osnovno znanje in nekaj orodja lahko večino popraviš sam. 100-150 EUR me pride pot v eno stran spomladi in enako nazaj, registracija je okol 70 EUR letno, na štiri leta je še tehnični, ostalih stroškov razen 7 kun po osebi na dan takse pa ne vidim.

Razen če si hipersposoben in ne znaš čisto nič. Enega sem zadnjič videl, ko je iz MB v Ljubljano privlekel petmetrsko prikolico zamenjat kljuko s ključavnico na vratihuser posted image . Zadevo držijo skupaj štirje vijaki, potrebuješ le križni izvijač in deset minut časa, kit za zamenjavo je pa 30 EUR. Ta tip je mel stroškov krepko prek 200 in takšne je prav da olupijo. Si ne predstavljam takega postavljat prikolco v kampu.

clock-img

03.08.2012, 19:27

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Tudi jaz( čisto frišna), se oglašam z prošnjo, če lahko kdo pove kaj več o kakšnem kampu, ki ne bi bil preveč drag in z osnovno ponudbo.
Sicer sem jaz kot otrok dopustovala v prikolici, vendar je že to skoraj "zgodovina" in nam je padla ideja, da bi kupili kakšno prikolico z pavšalom, oz stalno lokacijo. Ker ne vem o tem nič, bi bila presrečna o kakeršni koli informaciji o tem. Če dobimo ponudbo, na kaj naj bomo najbolj pozorni?user posted image
Mogoče sicer pozno, ampak otroka bi rada peljala na ogled kakšne lokacije in morda kakšen dan kje ostala preden karkoli storimo in gremo v akcijo. Z dopustom začnemo pa že ta ponedeljek....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem