cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pastorek

clock-img

25.02.2011, 10:18

clock-img

stepski volkec

pencil-img

1

Sem očim 4 letnemu otroku in se razumemo na vseh področjih.
Imam pa en problem. Vsakič ko gre otrok k svojemu očetu čez vikend se vrne popolnoma spremenjen in agresiven do vseh.
Zadnjič ko sva se "špilala" in mi je skočil na hrbet me je začel daviti,ko pa sem ga vprašal zakaj to počne,mi je dejal da mu je očka rekel da me mora zadaviti.user posted image
In to ni edini primer,ko ga oče ščuva proti nam vsem.

Kaj storiti v takem primeru?

Hvala za odgovoreuser posted image

clock-img

25.02.2011, 10:37

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Moj brat je tudi očim eni krasni punčki in dogaja se zelo podobno. Vsakokrat ko pride iz obiska pri biološkem očetu je zelo podobna zgodba . V bistvu se ne da nič kaj veliko narediti, ker tudi ko je svakinja govorila z njim je on to zanikal. Omejevati stike je pa tudi hudo nevarno. Jaz mislim, da otroci čez čas spoznajo in ločijo kaj je prav in kaj ne. Upam, da se in tebi in mojemu bratu, čimprej zgodi,da si bosta otroka na jasnem, da vidva samo ljubita njihove mame in s tem tudi njih ter da jim  želita vse najboljše.  

clock-img

25.02.2011, 12:30

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

stepski volkec, saj je bilo tudi pri nas podobno. jaz imam sina iz prejšnjega zakona. še preden sem spoznala zdajšnjega partnerja, je sin vedno, ko je šel k svojemu očetu na obisk ali čez vikend, prišel domov agresiven drugačen...z novim partnerjem sva skupaj od sinovega 6-ega leta starosti.
pomagali so pogovori dolgi pogovori o vsem skupaj. tudi čas naredi svoje. sedaj bo ta sin star 14 let in zdaj lahko gre k očetu, pa ni več panike.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

28.02.2011, 22:27

clock-img

klupko

pencil-img

367

IZVIRNO SPOROČILO: stepski volkec

očka rekel da me mora zadaviti.user posted image

Oprosti, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To ni več normalno kako daleč seže ljubosumje.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem