cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pasje zavetišče tudi v Kranju?

clock-img

14.01.2006, 13:04

clock-img

Anonimen

Sem brala v časopisu (v Gorenjskem glasu, kje pa drugjeuser posted image ), da se ena svetnica poteguje za to, da bi tudi v Kranju bilo pasje zavetišče. Menda, da so bili vsi kužki, ki so bili prepeljani iz Kranja na Blejsko Dobravo, po 30 dneh usmrčeni.user posted image  Ne vem sicer, če je to tres, piše, da je evtanazija pač donosen posel, imeti na skrbi take kužke, pa pač ne. Grozno.
In ker je kranjski župan ljubitekj psov (iam višavca) je menda za ta predlog zelo zagret.
Upam, da bo kaj iz tega. Jaz bi prav rada sodelovala pri tem, pa gotovo še ogromno ljudi v Kranju. Saj Kranj je vendar veliko mesto, gotovo bi se našli prostovoljci in sprehajaci. Jaz že kar komaj čakam, da bi se res kaj iz tega izcimilo. Samo resno me skrbi, koliko psov bi potem domov privlekla. Ej, če bi imela hišo ....

clock-img

14.01.2006, 16:17

clock-img

Iren@

pencil-img

257

Živ, to je pa zelo dobra novica, user posted image

vse navedeno drži,
upam, da ne bo ostalo samo pri Mohorjevi izjavi, saj glede zapuščenih živali kranjska in tudi ostale občine naredijo malo ali skoraj nič.
Glede sprehajalcev in prostovljcev ti ni treba skrbeti, dovolj jih bo.

clock-img

14.01.2006, 19:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.01.2006, 14:56

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Sem čisto zgrešilo tole temo, Splišni, se da ta članek mogoče kje na netu prebrat? V katerem G.G. pa je objavljen ta članek? Da ga grem takoj kupit!!!

clock-img

19.01.2006, 11:25

clock-img

lina24

pencil-img

64

To bi bilo super, da tud Gorenjska dobi zavetišče. Če se nimaš kam dat lahko pelješ kakšnega kuštravca na sprehod. Ful je fajn. Sem probala že parkrat na Gmajnicah.

clock-img

25.01.2006, 13:55

clock-img

Anonimen

Polona, do zdaj nisem videla, da si vprašala, kje je to pisalo. V Kranjčanki. Pošlji mi privat naslov, pa ti jo pošljem, če želiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem