cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pasja psiha

clock-img

21.03.2008, 14:59

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Punce a mi lahko priporočite kakšno dobro knjigo o psih, vendar ne o pasmah, negi ipd. ampak o pasji psihi, obnašanju, nagonu, "razmišljanju"user posted image

Vedno se sprašujem z mojim kosmatincem koliko dejansko razume in ali ga določene stvari "prizadanejo" če razumete kaj mislim.

Npr. če grem za par dni kam kamor ga res ne morem vzet ga pustim pri mojih starših ali kakšnih prijateljih, ki jih pozna ... in potem me vse dni grize user posted image  slaba vest in si mislim če me pogreša, potem pa vedno ko se vrnem dobim celega zadovoljnega psa ki leze svojim "skrbnikom" v naročje in najraje nebi šel domovuser posted image user posted image user posted image

Bi malo preštudirala stvari ... me ful zanima.

Hvala

krepat ma ne molat

clock-img

21.03.2008, 15:05

clock-img

zvezda71

pencil-img

342

Govorite po pasje ali nekaj takega. B. Gradišnik je prevedel. Meni je ta knjiga ful zakon.

clock-img

26.03.2008, 07:49

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Zvezda71 hvalauser posted image  Knjigica je že naročena, mislim, da jo dobim danes.

krepat ma ne molat

clock-img

26.03.2008, 15:26

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Knjiga na splošno govori o čustvovanju in psihi živali, tudi o psih, je pa res super in ti jo toplo priporočam:

Jeffrey Moussaieff Masson, Susan McCarthy: Ko sloni jokajo,

clock-img

28.03.2008, 12:07

clock-img

anabanana

pencil-img

933

nejcko bomo probali tudi to dobitiuser posted image

Govorite po pasje? so mi ravnokar dostavili in sem prebrala samo prvo poglavje ampak do zdaj je superuser posted image

krepat ma ne molat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem