cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Papige in otroci

clock-img

23.02.2006, 14:15

clock-img

china

pencil-img

1

Naša mala je stara dve leti in to zimo sva kar naprej na pumpicah, ker se ji bronhitis kar naprej ponavlja. Zdaj sem ugotovila, da se ji je nazadnje dvakrat pojavil bronhitis potem, ko sem jo pripeljala od varuške. Ker ima ta doma papigo, sem začela sumiti, da je alergična na ptičje perje ali kaj podobnega. Pri varuški se začne s kihanjem, doma ji začne teči z nosa in drugi dan kašljamo do onemoglosti in imamo po možnosti tudi vročino. user posted image

Ima kdo od vas kakšne izkušnje s papigami oziroma ptiči in alergijami nanje?

Jutri imava tudi pregled pri alergologu. Ali to kaj boli? user posted image

Hvala za odgovoreuser posted image

clock-img

23.02.2006, 21:49

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Nisem sigurna če je to res, ampak baje da se pod ptičjim perjem nabira prah, ki ga ptič potem ko leta trosi naokoli... tak da ni fajn ptič+otrok, sploh če je bolj občutljiv/alergičen na prah

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

23.02.2006, 23:17

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jutri imava tudi pregled pri alergologu. Ali to kaj boli?

NE, ne boli, morda zoprna zadevica za male otročke. Naš je sicer jokal. Izpolniš vparašnik, sledi pogovor, nato špikanje (s flumastrom označi mesta, v katera bo špiknila alergene in potem čakaš, če se kaj pojavi).

Glede papagajčka: ko sem pred štirimi leti še živela doma, smo imeli papige odkar pomnim in tako. Nikoli ni bilo nič. Tudi naš prvi škratek se je tam čuval dolgo, pa nisem nikoli nič opazila.

Je pa problem sedaj pri meni, da kadar pridem k mojim, začenem kihati kot zmešana in nos imam tak, kot da bi bila nahodna, čim sem v bližini Pikija. Torej vse je možno, da gre za alergijo.

Tudi patronažna drugače ni nič komentirala tole varianto: papagajček in user posted image , tako dauser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem