cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Panelne zavese

clock-img

26.05.2006, 12:03

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ima katera? Ste zadovoljni? Kje se jih kupili? Kako je z vzdrzevanjem?

Gospa sem.

clock-img

26.05.2006, 12:24

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz jih imam. Kupila sem jih v Škofji Loki. Sem zelo zadovoljna, pa tudi preveč dela ni z njimi, odlepiš z mačka, daš ven palico za utež, pa je.

clock-img

26.05.2006, 14:32

clock-img

fricka

pencil-img

751

Meni so zelo všeč. Kupila sem jih v INTERIERING-u na Kotnikovi 18. Zelo zadovoljna.

clock-img

26.05.2006, 22:02

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ikea. Krasne,poceni. Jih ima moja prijateljica, pa zgledajo, kot najdražje zaveseuser posted image

clock-img

29.05.2006, 12:38

clock-img

Anonimen

Super so! Imamo jih v kuhinji. So mi jih sešili po meri. Take bolj ozke cca. 40 cm sem si dala delati, da če imam različno velike rože na policah, da jih potem lahko imam različno visoko gor potegnjene.user posted image

clock-img

29.05.2006, 21:25

clock-img

rija

pencil-img

15589

Samo za info: PANELNE zavese se vlačijo izključno levo in desno, ne pa gor in dol.

clock-img

30.05.2006, 12:54

clock-img

Anonimen

Joj hvala, jaz sem pa skozi mislila, da so to tiste, ki se vlačijo gor in doluser posted image . KAtere so pa potem tisteuser posted image .

No sem si zdaj šla pogledat na Googla kako zgledajo panelne zaveseuser posted image . Samo mojih pa nisem našlauser posted image . So iste kot panelne s tem, da imajo še palico noter in se vlačijo gor in dol.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 30.5.2006 13:00:36 >

clock-img

30.05.2006, 17:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

Za tiste gor in dol pa nimam pojma, ker me niso nikoli zanimale....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem