cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pameten, spreten itak...

clock-img

28.09.2005, 08:53

clock-img

Anonimen

Mojuser posted image  spi ponoči v spalni vreči. Že cel teden brez problemov. Včeraj zjutraj in danes sem ga našla brez spalne vreče. Sam si jo sleče, ko se prebudi in vstane, ima pa vreča zadrgo...ma ni mi jasno, kako si jo lahko odpere na zadrgo in sleče in že ordinira po kuhinji, ko se jaz še pretegujem v postelji in poslušam z enim ušeskom. In sam si obuje en copat, drugega pa ne. Se mu drugi nekako ne dopade.

Je to možno????user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2005, 10:13

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

Tudi naš user posted image si je pri dveh in pol že sam odpel vrečo, ker jo ni maral že kar sredi noči in jo je vrgel ven iz posteljice. Potem pa k nama v taveliko posteljo seveda, ker ga je zeblouser posted image .

clock-img

28.09.2005, 12:24

clock-img

Anonimen

Ne morem verjeti, kaj vse znajo...divjakeci mali.user posted image

clock-img

29.09.2005, 06:17

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja seveda je možno...Zara to počenja že kakšen mesec...
Sem zadnjič mislla, da že spi (ker je bla čisto tiho) pridem v sobo, je bla pa slečena do plenice...sem kar pozabila usta zapret...zdej jo pa napravljam tako, da ima zadrgo zadaj...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

29.09.2005, 11:25

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

zdej jo pa napravljam tako, da ima zadrgo zadaj...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2005, 11:34

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja, res pupica...k sreči je vreča pri vratu fajn široko krojena in se lahko obrne okrog user posted image  ...kaj vse dobiš za 7 EUR user posted image

clock-img

30.09.2005, 08:48

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se kar potolažila.
Naš Timi je čist po mamici.
Tudi ona nam jo je zagodla,z spalno vrečo in slačenjem.Skoraj kap me je ko se je prikazala iz spalnice v kuhinji v sami plenički,vreče pa nikjer,jaz pa sem bila prepričana,da spi.user posted image
Timi ima pa drugo manijo.Čez ves dan imamo slačenje in oblačenje.
Sedaj ko ni več toplo je zelo nadležno,ko ti pobegne nag na dvorišče.user posted image
Se bojim,da ko bo velik bo šel med une slačifante,tiste lepe mišičasteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2005, 21:46

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

ZARA, ket jo pa ti dobiš za 7 EUR????user posted image Jaz bi tut 3 takeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2005, 21:55

clock-img

Anonimen

U, Zara, to je pa dobra fora. Moja prijeteljica je na notranjo stran vreče zgoraj našila trakce in jih je zavezala. Tisto jima ni užgalo, da bi odvezali. Drugače imajo pa vreče iz H&M zapenjanje v obratno smer, da se odpne od spodaj navzgor. To je težje, ker niti ne dosežejo zadrge tam spodaj, pa ne more je kar narazen potegnit. Jaz sem take šivala tudi za poleti.

clock-img

01.10.2005, 22:07

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Pupica v Kik-u v Villachu...
Spliš, tud ta ima zapenjanje v obratno smer, ampak je neverjetno spretna s prsti... to je "vadla" zdej že kakšna 2 meseca in je ni ustavl NIČ!  No, razen mene user posted image ...

clock-img

09.10.2005, 16:04

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

a res? Pa nisem vedla ZARAuser posted image
No ampak zdej vemuser posted image bom drugič mal bolj pogledala.

clock-img

14.10.2005, 19:41

clock-img

kiki.l

pencil-img

58

Ojoj kaj me čaka.
Tole se sliši zelo zabavno.
Kdaj se to začne?

clock-img

14.10.2005, 20:48

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Kmalu...Zara je začela odpenjat to pri enih 13-14 mesecih, kolk je pa tvoj/-a  star/-a??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem