cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Palačinke - polnozrnatne - bljaaaaak

clock-img

09.07.2005, 21:36

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Da bi razveselila mojo pričipeso in njene brbončice popeljala na izlet, sem ji spekla palačinke (brez beljaka). Polnjene so bile z domačo (njaaaami) skuto in rozinami.
Četrt jo je otalo po stilčku, tričetrt pa po tleh. Razmesarila jo je sto na uro, niti enega koščka pa ji nisva spravila v kljun:(
Pojma nimam, a naj ji začnem kar evrokrem na kruh mazat, bo potem jedla?:zmeden2::((

clock-img

09.07.2005, 21:45

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Danes smo pa zgleda vsi palacinke jedli. Nase so ble sicer cist klasicne - z marelicno marmelado. Jih je pa Jan zacuda jedel, ceprav sem tudi jaz morala na koncu sklanjati svoj ze tako razboleli hrbet :zmeden:

clock-img

09.07.2005, 22:08

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz tudi ne bi jedla palačink s skuto in rozinami, bljak. Bi jih pa Joe maznil namesto mene:)-. Prava palačinka je zame polnjena izključno z marelično marmelado (spet nam manjka smajli, ki se oblizuje).

clock-img

09.07.2005, 22:24

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

mogoče pa zato, ker so bile polnozrnate. jaz sem jih enkrat naredila z integralno moko, pa so vsi nosove vihali. priznam, tudi meni niso bile najbolj všeč.

clock-img

10.07.2005, 11:53

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz pa ne maram marmelade. Mi je prevec sladka. :)

clock-img

10.07.2005, 12:30

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Meni pa je mami skuhala bio malinov džem. (kje je zdaj smajli????)

Ga namažem in mmmmmmmmmm....Neja pa še ni jedla palačink:zmeden::zmeden: Aja...pa po moje nič ni narobe če jih narediš z beljakom, ker se itak porazgubi v masi:ups:

clock-img

10.07.2005, 21:25

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Meni je babca' že pri 4 -h mesecih dejala, da ji lahko dam palačinke.

:muca:

clock-img

10.07.2005, 21:27

clock-img

mammy26

pencil-img

634

jaz pa sploh ne maram palačink, rada pa imam polnozrnate stvari. Medtem ko jih ostali trije zmažejo kot za hec.

Najraje jih imajo s sladoledom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem