cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pakoštani

clock-img

26.03.2008, 19:51

clock-img

Ksantipa

pencil-img

3

Lep pozdrav vsem. In vprašanje vsem, ki ste tam že bili.
Nadvse nas mika tn Pakoštani - klub s slamnatimi hišicami. Imava 3,5-letno hčer, sama bom junija v 6. mesecu nosečnosti. Zanimajo me torej vaše izkušnje - kako se obnesejo te hišice, so tam tudi kakšni stoli ali naj jih vzamemo s seboj, so sanitarije res tako blizu in kako so vzdrževane, pa plaža - je dovolj sence? Kakšno je morje (junija) - toplo/mrzlo, čisto? vse dejavnosti, ki jih ponujajo, postrežba ... Je otroško igrišče na soncu ali v senci ...
Uf, bere se veliko, če je kdo pri volji ... user posted image  Zelo bom hvaležna za vsako informacijo.

Hvala in lp
Tina

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.3.2008 6:48:41 >

clock-img

26.03.2008, 20:22

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem bila v Pakoštanah v kampu. Vse mi je bilo vredu, le komarjev je bilo na milijone.

Za te hišice ne vem prav nobene informacije. Upam, da se boste imeli fajn.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.3.2008 6:48:53 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

26.03.2008, 21:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.03.2008, 09:36

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

to je bolj robinzon varianta, brez elektrike. Meni je blo frajersko, sanitarij je dovolj, čiste so. Plaža je zakon za otročke, velik, peščen, plitki zaliv..restavracija pa je svinjska, umazano, nama je po hrani blo obema slabo, tak da sem tiste 3 dni samo krompir jedla.
kaj vem, če boste hodli ven jest - priporočamuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem