cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pag-kam?

clock-img

01.01.2013, 21:09

clock-img

kesi

pencil-img

124

Za vse tiste, ki hodite dopustovat na Pag. Mi bi šli letos poleti, ne bi rada preveč gužve, apartma naj bi bil ob morju, imam tudi dva otroka stara 2 in 5 let. Če ve katera za kak preverjen apartma, bi bila zelo vesela, če mi posreduje kakšne podatke.

< Sporočilo je popravil Admin -- 2.1.2013 8:47:41 >

KESI

clock-img

02.01.2013, 09:48

clock-img

Luni

pencil-img

1371

poglej po netu malo za Staro Novaljo, idealno za malčke ;) Vila Marija npr...... ampak so še veliko boljši, nimam pa preverjenih osebno....

clock-img

20.02.2013, 14:03

clock-img

Čapkica

pencil-img

12

Mi smo kupili lansko leto nov dvosoben 43kvadratov,apartma, katerega bomo letos tudi oddajali. apartma je poleg penziona Sveta Marija vStari Novalji, idealen za mlade družine. Pošljem podatke če pustite mail,

clock-img

20.02.2013, 14:08

clock-img

Čapkica

pencil-img

12

Mi bomo letos oddali nekaj terminov naš apartma v STari Novalji. Je dvosoben 43 kvadratov , 30 metrov od morja, idealno za majhne otroke.Nahaja se poleg penziona SVeta Marija. Če vas zanima pustite mail, pošljem podroben opis, zaželeno družine, nekadilci do 5 oseb

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem