cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pa še jaz....

clock-img

03.10.2008, 15:17

clock-img

rija

pencil-img

15589

...ne morem verjeti, da se je odprl en tak podforumuser posted image

...vox populi...

clock-img

03.10.2008, 15:19

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Kaj bi zdej ti radauser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

04.10.2008, 11:53

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Tudi jaz sem šokiranauser posted image  ... ampak vsak po svoje

O, đizususer posted image

clock-img

04.10.2008, 16:00

clock-img

Raho

pencil-img

4143

To je forum za dvigovanje samopodobe takšnih uporabnic, kot sem tudi sama, saj imam bojda po prepričanju nekaterih ful nizko samopodobo in to potrebujem za samopotrjevanje. Ali pa morda za to, ker sem kupila mačko in potrebujem škatlo mačjih briketov. Še razmišljam ali naj se opredelim za prvo ali za drugo.

Ja, vem, smilim se vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo zdaj čakam, da mi nekdo izmed tukaj prisotnih postavi še podrobnejšo diagnozo, da bom lahko šla delat samomoruser posted image user posted image user posted image

Še sreča, da so mi morali drugi povedati, da imam težave s samopodobo, ker sama tega nisem in nisem mogla ugotoviti. Ampak škoda, da so to uporabnice, ki nimajo drugega dela, kot cele dneve vistei na netu in  sestavljati profile posameznih uporabnikov po raznoraznih forumihuser posted image

< Sporočilo je popravil Raho -- 4.10.2008 16:04:32 >

clock-img

04.10.2008, 16:06

clock-img

rija

pencil-img

15589

hvala, da si nas razsvetlilauser posted image

wb.

...vox populi...

clock-img

04.10.2008, 16:07

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ah, šele včeraj so mi podali diagnozo

clock-img

04.10.2008, 16:07

clock-img

rija

pencil-img

15589

boljše prej, kot nikoliuser posted image

...vox populi...

clock-img

04.10.2008, 16:09

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: rija

boljše prej, kot nikoliuser posted image

Misliš????

Jaz sem pa živela v svetem prepričanju, da potrebujem mačje brikete

clock-img

04.10.2008, 16:11

clock-img

rija

pencil-img

15589

a pasjih si se že naveličala?

...vox populi...

clock-img

04.10.2008, 16:13

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: rija

a pasjih si se že naveličala?

Ja, so bili slabe kvalitete.

Pa še lajati sem začela po njih.

Mogoče bodo mačji pomagali, da si bom dvignila malo samozavesti.
Aja, pa pasje sem dobila, ko sem prosila, da klikajte za fotko od maličkega. In potem sem zmagala.user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še 15 kg briketov sem pridelalauser posted image

clock-img

04.10.2008, 20:06

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

To je forum za dvigovanje samopodobe takšnih uporabnic, kot sem tudi sama, saj imam bojda po prepričanju nekaterih ful nizko samopodobo in to potrebujem za samopotrjevanje. Ali pa morda za to, ker sem kupila mačko in potrebujem škatlo mačjih briketov. Še razmišljam ali naj se opredelim za prvo ali za drugo.

Ja, vem, smilim se vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo zdaj čakam, da mi nekdo izmed tukaj prisotnih postavi še podrobnejšo diagnozo, da bom lahko šla delat samomoruser posted image user posted image user posted image

Še sreča, da so mi morali drugi povedati, da imam težave s samopodobo, ker sama tega nisem in nisem mogla ugotoviti. Ampak škoda, da so to uporabnice, ki nimajo drugega dela, kot cele dneve vistei na netu in  sestavljati profile posameznih uporabnikov po raznoraznih forumihuser posted image

Samo Raho, mene resno skrbi zate. Da ni res kaj resno narobe? user posted image

clock-img

04.10.2008, 20:26

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Samo Raho, mene resno skrbi zate. Da ni res kaj resno narobe? user posted image

Je, jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem