cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PROSIM POMAGAJTE MI !!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

30.10.2005, 22:36

clock-img

SANČI*

pencil-img

17

ŽIVJO!
DANES SEM BILA NA UZ PO STIMULACIJI Z INJEKCIJAMI JE 8 DAN CIKLUSA PA MI JE G REKLA DA JE SAM EN FOLIKEL VELIK17,5 IN DA JE OB JAJČNIKU. KAJ TO POMENI DALA MI JE TUDI STOP INJEKCIJO.
SEM BLA PRVIČ PA NIČ KAJ NE VEM.
REKLA JE NAJ ZDAJ PRIDEN TELIVADIM DOMA 3 DNI.
A JE KTERI ŽE TO USPELO.
BILA SEM ŽE NA LAPORO PA HSG PA HISTERO PA JE VSE OK. MOJ IMA PA TUD SPERMIOGRAME SKOZ KI SO OK.

clock-img

31.10.2005, 09:01

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Že iz besede lahko razbereš, da injekcija za razpok povzroči umeten razpok folikla in tako pride do ovulacije. Nič ni narobe, če je samo en folikel,kljub stimulaciji z injekcijami. Za 8. dan ciklusa je njegova velikost pravšnja.En cikus je samo en folikel, naslednji dva ...to je čisto različno. Važno je, da je v foliklu tudi jajčece, ki dozori.
Folikel poči nekje pri velikosti 2 cm, tako da zdaj res pridnouser posted image .

Jaz sem hodila šest ciklusov na spremljenje rasti foliklov in na te injekcije, pa ni bilo nič, ampak pri meni jo šlo še za druge G težave.
Napisala si, da je pri tebi HSG pokazal, da je vse OK, zato kar POGUMNO...

lpuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

31.10.2005, 09:03

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Sem se zdaj spomnila, da je moji svakinji usepelo na ta način - tretji ciklus z injekcijo za razpok in domačo nalogouser posted image .

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

31.10.2005, 09:15

clock-img

Anonimen

Sanci, veselo na delo in srecno!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem