cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PRIZNANJE OČETOVSTVA PRED ROJSTVOM

clock-img

04.10.2004, 08:40

clock-img

ronja5

pencil-img

677

OJLA!
Zanima me,če ima katera izkušnje s priznanjem očetovstva pred roj. otroka? A je katera to izvedla na upravni enoti-občini? Rabim kakšne papirje? Raje bi šla na občino, ali je to v MB mogoče?
HVALA! LP! RONJA

clock-img

04.10.2004, 08:43

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Midva sva to izvedla prejšni teden. Sicer v LJ, ampak je na štajerskem koncu verjetno isto. Šla sva na matični urad, vse kar rabiš sta vidva z očkatom in osebne izkaznice. Včasih lahko to narediš tudi na CSD.

LP, Tina

clock-img

02.11.2004, 13:57

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Tudi midva sva že uredila! ( v MB ) Postopek je trajal vsega 10 minut. V Mariboru se z njim ukvarjajo tisti ljudje, ki so zadolženi za roj. liste ipd. Gospa je bila zelo prijazna, sicer je vprašala zakaj to urejava pred rojstvom, pa je moj rekel, da potem ne bo časa. Potrebuješ pa samo osebne dokumente in oba starša. Zapisnik je sestavljen iz dveh delov, zgoraj očka podpiše priznanje, spodaj pa mamica potrdi, da se strinja z zgornjim priznanjem.
To je to!

LP! Ronja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem