za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Kako pripravite kosmiče? Moja Maša je stara 4 mesece in do sedaj ni zaužila nič drugega razen mijega mleka, sedaj pa bi ji rada dala tudi kaj drugega, pa ne bi rada uporabljala adaptiranega mleka?
Lp, Heda
23.06.2005, 23:38
skuštrana
7010
Jaz si mleko izčrpam pa ji potem s tem naredim kosmiče..Lahko pa kupiš takšne, ki se pripravljajo z vodo...;):)
24.06.2005, 13:23
ribica.
2165
kupi kosmiče brez sladkorja, jih zmelji na kavni mlinček in pomešaj z mlekom. To je super, pa še veliko bolj zdravo od raznih čokolinotov, ki ti jih bodo zobozdravniki še prekmalu odsvetovali. Lahko pa jih tudi peliješ z jogurtom, ali dodaš kakšno sadje.
28.06.2005, 17:00
SaaS
1457
Jaz sem začela z riževimi kosmiči Milupa, ki nimajo dodanega sladkorja in so brez glutena (pred 6.mesecem raje brez glutena). Mešala pa sem jih z adaptiranim mlekom. Teh je na trgu toliko, da se pač za enega odločiš. Jaz kupujem Novalac.
28.06.2005, 17:03
SaaS
1457
Kosmiče lahko mešaš tudi s svojim mlekom, a pri tem uporabi take, v katerih ni že dodanega adaptiranega mleka. Veliko je takšnih zaradi enostavne uporabe - samo priliješ vodo.