writing-img

PRIMORKE - GINEKOLOGI IZOLA

clock-img

13.09.2005, 11:43

clock-img

upanje-upanje

pencil-img

40

Prosim primorke, vaše izkušnje z dr.Guzej-evo.Razmišljam o zamenjavi, prosim svetujte koga? Razmišljam tudi o Postojni -dr. Merlo.Kaj naj naredim?

clock-img

13.09.2005, 14:30

clock-img

ona78

pencil-img

373

Čau,
jaz sem bla samo enkrat pri Guzejevi in mi je ful smotana!!!
Drugače hodim v Koper k Miloševiču, sem se pa naročila k dr. Merlo ! (samoplačniško, pride v torek v Strunjan)

clock-img

13.09.2005, 14:38

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Ciao, osebnih izkušenj z Guzejevo nimam, sem pa čula, da ni ok in eno mojo kolegico je dobro zaje... - ni je dobro ščistila po splavu in je imela zaradi tega resne probleme !!!
Tudi jaz hodim k Miloševiču in sem zaenkrat zelo zadovoljna, čeprav nekateri pravijo, da je senilen Ma ni res !!!

clock-img

13.09.2005, 14:43

clock-img

lory05

pencil-img

283

Jaz hodim sicer k dr.Vitezici, z njim sem kar zadovoljna, dr. Miloševič pa mi je super, ker mi je on prvič naredil CR in komaj rešil mene in mojega sina, ko je prišel v dežurstvo. Tistemu pred njim pa se ni zdelo vredno. Ima tudi zelo fajn pristop za moje pojme.

clock-img

13.09.2005, 14:48

clock-img

friz77

pencil-img

21

Ciao jaz konkretno sem pa z Guzejevo bila zelo zadovolna,vsec mi je ker je ful natancna in te ne spusti iz rok dokler ni ona sto procentna to so moje izkusnje po enem mesecu bivanja v izolski porodnisnici.Konkretno sem bila pa z vsemi zdravniki z
zadovolnja,to je tudi odvisno od vsakega posameznika.Sedaj pa ze veselo zibam svojo pikico,lp.     

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem