cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PREVLEKA ZA LUPINICO

clock-img

06.09.2004, 10:06

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Pozdravljene!

Ali ima katera kakšno info kje nabaviti preobleko za Romerjevo lupinico, ki je malo starejša (cca 3-4 leta). Ta je čisto raztrgana (je že dala skoz 3 otročiče), sedaj pa bi rabila novo, ker se je raztrgala tam, kjer so pasovi in kjer je že bila zašita.

Hvala za informacije in LP, Jasna

clock-img

06.09.2004, 10:08

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jasna poglej v baby centru (tam vem da jih majo), če pa imaš originalno podlogo vsaj kolikor toliko uredu se mi oglasi na RR nabiralnik.

Ti jo bom jaz naredila, samo mora biti originalna vsaj v kolikor toliko dobrem stanju. Jo je treba zdret pa na novo peno zašit pa blago čez...

Sama sem uredu preoblekla kar 4 stolčke. Pa zgleda super.

clock-img

06.09.2004, 10:12

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Bom dvignila zdajle rit in šla do Baby centra, drugače te bom pa res prosila, da mi jo porihtaš. Ti javim, kako sem uredila v BC!

Jasna

clock-img

06.09.2004, 10:21

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

hojla no da ne boš iskala. No vso srečo pa če boš dobila sporoči. Ej te lahko še nekej prosim. A bi lahko vprešala kje se da dobit kakšne rezervne dele za lupinico(pas za zapet se mi zatikuje)

LP mala maja

clock-img

06.09.2004, 14:10

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

V BC so bili prijazni, takšne, ki bi pasala na mojo lupinico sicer nimajo, me pa bodo danes ali jutri obvestili, če jo lahko naročim pri njih. Ko me bodo poklicali bom vprašala kako je z rezervnimi deli. Napiši mi prosim, katero lupinico imaš (model in letnik).

LP, Jasna

clock-img

06.09.2004, 14:29

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Ufff sedaj si me pa dobila.

Pred tremi leti smo kupili po oglasu rabljeno lupinico Rőmer takrat staro eno leto.

Predvidevam da mora biti stara nekje med 4-5 let. Sej drugače je lepo ohranjena(kot nova) samo tisti patentek za zapenjanje se zatika(ne vem ali je mogoče notri kakšen košček piškota padel :)-:)-:)- -ne resno se ne hecam) Ker čakamo še enga bi mi zelo prav prišlo če bi vedela kje je servis ker imam eno čudno"intuicijo" do bo vse skupej šlo pa-pa.

No če boš tako prijazna prosim povprašaj. Če pa prevleke ne boš dobila pa me kontaktirej na RR.

Lp mala maja

clock-img

07.09.2004, 08:19

clock-img

ana1

pencil-img

153

Mi smo dali preoblečt stolček v Čenčo Žiri. Prinesti pa jim moraš seveda tudi staro prevleko, da po tej naredijo novo. Za ceno pa jih povprašaj.

LP, :rozica:

clock-img

09.09.2004, 09:23

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Mala maja!

Rezervne dele dobijo z novo robo šele čez kak mesec (zame, žal prepozno). Ne znajo pa nič povedat ali bodo dobili prevleke, sponke, pasove.... Skratka, nič mi (nama) niso pomagala, če ne vejo kaj bodo dobili.

Možek se je odločil, da bova najino prevleko dala samo poflikat k šivilji, ker se je res razparala samo na enem delu, kjer ja lahko kar ena flika 10 X 10 cm.

Žal, ti nisem kaj dosti pomagala, se ti lepo zahvaljujem za ponujeno pomoč. Če bo to naše dete tako živahno v lupinici, kot je sedaj v trebuhu, pa te bom res potem prosila, da mi novo sešiješ.

Mogoče se biom celo pripeljala do Domžal, ker imam tam eno prijateljico....

LP, Jasna

clock-img

09.09.2004, 09:31

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

hojla!

Hvala za vprašanje. Mogoče bo res najbolje da se kar odpravim pa kupim novo sponko za zapenjat.

No če boš pa rabila prevlekico pa kar napiši na RR. Se bova že zmenili. Lahko mi jo tudi po pošti pošlješ pa blogo kakršnega češ zraven pa ti jo nanovo zašijem. Če imaš samo tak problem ni težko tastare samo na novo prevleči. Jaz sem svojo iz jeasnom prevleka in je super. Se čisto nič ne trga.

lp mala maja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem