cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

POROČNO DARILO

clock-img

15.06.2009, 11:41

clock-img

pocka

pencil-img

2326

Ojla, prosila bi vas za pomoč. Poroči se kolegica, s katero že zelo dolgo nimamo nekih stikov. Vidimo se enkrat na par let. Povabljeni smo na njuno poroko (mi in druga kolegica z družino), na katero pa ne žal ne bomo mogli iti. Glede na to, da smo bile v mladih letih nerazdružljive, pa bi jima s to drugo kolegico vseeno radi kupili darilo in jima ga odnesli kak drugi dan.
Prosila bi vas za kako idejo kaj kupiti, ker glede na to,da nimamo nekih stikov, se nama niti ne sanja kaj bi rabila oz. kaj bi jima pasalo v stanovanje.user posted image

Hvala!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

15.06.2009, 11:43

clock-img

summer410

pencil-img

397

darilni bon...Merkur, Rutar......

clock-img

15.06.2009, 11:46

clock-img

muška

pencil-img

3223

Pa ji kupi nekaj iz vaših časov skupnega druženja! Kupi ji recimo zaboj vina, ki ste ga pile ( mi smo npr. si delali babmuse in Slovina, ker je bil najcenejši), naredi ji album, če še imaš kakšno skupno sliko iz čag,..... Ne vem, v tej smeri razmišljal, ne pa v smeri kaj ji bo pasalo v stanovanje user posted image

clock-img

15.06.2009, 13:04

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

Mi smo moji sestrični (ko sta se poročila) kupili eno nočitev v hotelu Habakuk (5*), kot poročno noč z vsemi ugodnostmi hotela.

Končno smo trije:)

clock-img

17.06.2009, 23:02

clock-img

smeja2

pencil-img

353

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Pa ji kupi nekaj iz vaših časov skupnega druženja! Kupi ji recimo zaboj vina, ki ste ga pile ( mi smo npr. si delali babmuse in Slovina, ker je bil najcenejši), naredi ji album, če še imaš kakšno skupno sliko iz čag,..... Ne vem, v tej smeri razmišljal, ne pa v smeri kaj ji bo pasalo v stanovanje user posted image

ej hvala za dobro idejo  user posted image user posted image user posted image user posted image
tud mi smo namreč pili SLOVIN ..... sam a ga sploh še majo v trgovinah user posted image

clock-img

23.06.2009, 16:41

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

Jaz vem da bi ji nardila en majhen album kot knjigico, ki jih ponuja recimo Foto-DM.. k lahko iz slikic narediš knjigico... zraven bi prepisala še kakšne naše stavke ki jim imam še vedno na koncih zvezkov... to so trajni spomini... zraven pa bi ji podarila kaj uporabnega.. ne vem mogoče darilni bon za swarovski.. ve veste kaj ima rada... !?

clock-img

01.07.2009, 09:10

clock-img

simonas

pencil-img

887

Morda tu kaj najdeš

http://www.okraski.com/

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

clock-img

01.07.2009, 14:54

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Darilni bon ali pa kaj takega kot so prej omenile... Slovin in podobno user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem