cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

POMOC

clock-img

28.06.2009, 15:08

clock-img

tatly

pencil-img

3949

lepo pozdravljene
imeli bomo krst in rada bi naredila lepo foto knjigo primerno za krst namesto albuma kje izdelujejo lepe?
hvala vam ze naprej

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

28.06.2009, 17:01

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

No jaz sem si potegnila program za izdelavo koledarjev,fotoknjig in drugih zadev iz Hoferjeve ponudbe.Sama sem potem izdelala že dva albuma,katerega preko neta pošlješ Hoferju in potem ti oni lepo izdelajo knjigo ali kar si že zahtevala.Jaz sem bila o9bakrat navdušena ,ker je narejeno tako kot sem jaz izdelala.Meni je všeč!

clock-img

28.06.2009, 17:03

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Sama naročam od digifota. Vedno zelo zadovoljna, najboljši program za izdelavo zadeve... Sem naročila že pri drugih in se izdelek niti malo ne približa digifotu. Je malo dražje ampak definitivno vredno user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem