cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

POMOC..KOPALKE

clock-img

07.06.2007, 22:37

clock-img

zirafa76

pencil-img

811

prosim vas, kje naj dobim spodobne kopalke za poletje in kaksne so najbolj primerne..se posebej da prikrijejo stranske "blatnike"user posted image user posted image ???

Hvalaaaaaaaaaa

p.s. ce mogoce katera ve za obmocje stajerske

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

clock-img

08.06.2007, 20:13

clock-img

lasekP

pencil-img

32

Evo odgovor.

1. Če imaš "male " pol tak al tak ni problema.
2. Če imaš pa "velike" pol je pa preverjeno najboljši naslov Lisca Sevnica. Imajo letos varianto, da si kupiš zgornji del posebaj, ker ti je verjetno spodnji del še prav od lani. Barvi sta men se zdi dve (modra in roza), imajo pa 3 al 4 modele in so res svetovni (držijo)user posted image

Če ti pa ni za v Sevnico, kjer mimajo neverjetno veliko izbiro (do koš. C), sem pa sigurna, da jih boš dobila tud v kaki drugi trgovini, ki prodaja Lisco.

Lepo nakupuj in naj ti "pašejo"user posted image

clock-img

08.06.2007, 20:53

clock-img

zirafa76

pencil-img

811

joj, hvala ti...se bom zapeljala tja...upam, da bo kaj zameuser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

clock-img

10.06.2007, 13:18

clock-img

pikceva

pencil-img

362

Ojla,

Jaz imam kar kopalke od prej - arena. So tisti športen model, ki jih zavežeš s strani kolikor želiš, pa tudi modrček je tak- nastavljiv. Hlačke so zelo nizke, tako, da jih komot nosiš pod popkom.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem