cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

POLETNI DOPUST

clock-img

05.02.2006, 20:05

clock-img

N30

pencil-img

55

Moj otrok bo v poletnih mesecih dopolnil 1 leto. Ali imate izkušnjo oz. kakšen nasvet kje bi rezervirali počitnice, da bi bilo primerno za otroke? Radi bi imeli apartma blizu obale in želimo si tudi kakšno prijetno plažo z mivko ali drobnimi kamenčki. Če veste tudi za kakšen hotel, ki so dojenčkom prijazni, prosim sporočite. Že vnaprej hvala. Lp

clock-img

05.02.2006, 20:09

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Plaža z mivko je npr. v Zatonu ali na Rabu, kraj sem pozabila, kako se imenuje, mislim, da Lopar, je pa precej gužva.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

05.02.2006, 22:19

clock-img

ona

pencil-img

3685

V Umagu-Stella Maris je tudi fajn za otroke,le hoteli in apartmaji so malo oddaljeni od plaže,je pa klima noter,tako da je super.Malo se pozanimaj po agencijah!

clock-img

05.02.2006, 22:26

clock-img

KODA

pencil-img

4015

V Baški na Krku imaš tudi mivko.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.02.2006, 23:23

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pa v Medulinu je mivka.
Jaz sem z mojo hčero bila na mivki samo enkrat - pri 2 letih, pa nikoli več. Ful ji je šla na živce mivka, ko jo je imela na rokah, nogah, na brisači,... Midva sva bila potem zraven že čisto nervozna, ker je samo tulila. Bolj se je obnesla plaža z drobnimi kamenčki - še posodice za kuhat je jemala in se lepo igrala.

clock-img

06.02.2006, 10:03

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Kot pravi Tina104 je na Rabu v Loparju res mivka, pa gužva tudi.

Mi smo bili lani konec avgusta v začetku septembra pa je bila gužva, plaža pa res fina. Mali je bil takrat star 6 mesecev in je užival 100 na uro. Plitva voda (do kolen) je okrog 500 m in malčki tam uživajo.
Na Rajski plaži je res gužva, smo pa par krat hodili na divje plaže (domačini so nam rekli kako in kaj do teh plažic), tam pa je samo eni par ljudi in je fino.

Letos spet gremo v Loparuser posted image  

clock-img

06.02.2006, 11:23

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Res je, na Rabu je full lepo. Če se hočete izogniti gužvi, greste na divjo plažo, kjer je malo ljudi ali nič in res lahko uživate.... v modro-zeleni vodi, tišini, miru in... lepo je tam. Tudi naš bo maja dopolnil eno leto in razmišljamo, da bi šli na Rab. user posted image user posted image

clock-img

06.02.2006, 20:20

clock-img

N30

pencil-img

55

Hvala vsem za nasvete. Tina 104, najina fantka pa sta torej narazen samo 6 dni. Najbrž bomo šli res v Zaton ali pa na Rab. BIla sem že na obeh koncih, ampak se mi zdi Zaton še mogoče boljši, čeprav je res kar gužva. Hvala še enkrat. Lp vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem