cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

POGUMNE...37. DAN (S)

clock-img

07.05.2006, 10:44

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Čao vitaminke!user posted image

Kako ste? Verjetno ste z veseljem preživele včerajšnji OH dan, vsaj js sn ga...malo sn ga biksala preveč (zvečer sn si naredla en sendvič), ja pa sladkarij tudi nisn pozabla...fine čoko bananiceuser posted image . Pa še menstra mi nagaja, da bi sam jeeeeedlaaaaaaauser posted image . Joj, upam, da bom danes preživela na vitaminčkih. Za kosilo si bom pripravila pa dinstane bučkeuser posted image , da nebo taka lakota, saj sem po sadju samo še bolj lačnauser posted image .

Lep vitaminski danuser posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

07.05.2006, 10:57

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Včeraj sem se pripravljala,da bom danes imela vodni dan, samo sem bila zaradi lakote že ob 9tih tako tečna, da sem se odločila, da bom raje imela sadni dauser posted image n. Tako sem ga začela z grenivko, kaj bo pa sledilo v nadaljevanju, bomo pa videliuser posted image

_____________________________

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

clock-img

07.05.2006, 15:23

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

evo, pa smo že v čez polovico dneva....

zajtrk je bila hruška, malica banana, za kosilo pa skleda solate  - paradižnik+kumarice+čebuča+malo feta sira (ta je moral bit za okus v solatu, drugače nebi šlo - torej prvi prekršek)

bomo pa vidli kako bo šlo naprej - zaenkrat lakote še ni....

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

07.05.2006, 22:31

clock-img

dix

pencil-img

897

Ne vem če se meni še sploh splača hujšat...

Za zajtrk sem pojedla pomarančo (na silo) nadaljevala z kavo, za kosilo oz. pred kosilom sem že z veselejm okušala piščanjčji paprikaš (mmm...mesek pa riža). Moje pravo kosilo sta bile 2 banani (vmes sem pa na skrivaj iz praznega pladnja s prsti lizala ostanke včerajšnje torte). Pol spet kava in popoldanski počitek z malim. Zbudila sem se zbita kot da me je vlak povozil in sem si odprla Milko z lešniki ter se komaj ustavila pri eni rebri (še sreča da so lešniki dovoljeni user posted image ). Sledila je hruška...bobi palčke...paradižnikova omaka...user posted image  in za večerjo 2 kumari.

Me bo jutri zjutraj kap. Dajte me kregat!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem