cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

POGUMNE....23 dan (OH)

clock-img

23.04.2006, 08:26

clock-img

mama76

pencil-img

182

Spet sem prva user posted image user posted image user posted image  in spet moram povedat o mojih grehihuser posted image  včeraj sploh nisem imela shujševalnega dne vse sem jedla pomešano upam, da se bom končno začela kontrolirat, ker sem že na +1kg sploh ne vem kaj mi je nimam prave motivacije  enostavno do kosila nekako gre pol pa me premamijo stvari v hladilniku,omari še suh kruh bi jedla v glavnem groza no danes imamo pa OH-ajčke in za zajterk bodo jabolka za kosilo pica z zelenjavo in gobami za večerjo niiiiiiččč tako sem si to zamislila kaj bo pa iz tega nastalo vam sporočim jutri.







clock-img

23.04.2006, 08:40

clock-img

dix

pencil-img

897

user posted image  ti ti grešnica!!!

Jaz tudi grešim, samo ne tkao hudo, moji grehi so npr en haribo črv po kosilu ali pa 3 bobi palčke ki jih poberem na tleh kjer jih maliparkira.

Mene pa današnje kosilo sploh ne skrbi, ker se veselim trotice user posted image

clock-img

23.04.2006, 08:50

clock-img

mama76

pencil-img

182

Če pogledam sebe ti sploh ne grešiš ampak obljubim, da bom tudi jaz postala pridnauser posted image

clock-img

23.04.2006, 09:12

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

sej po moje vse malo grešimo (madona sem se s tem potolažla-hihihi)

ja danes so na edilniku testenine z zelenjavno omako, zvečer pa kr ne vem kaj bom, ker mi sladkarije sploh ne dišijo (tole mi je mal čudn - sam je pa fajn)

drugače grejo pa meni fullll počas tele kile dol....ko pogledam tist seznam kolk ste dale dol druge,sem čist na zadnjem mestu.....ampak glavno je da vztrjam a nde?

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

23.04.2006, 09:12

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Hojla punce!

Vidim, da ste zelo pridneuser posted image . No, naj vas pomirim, da sn js tudi včeraj zvečer grešila, za večerjo sn namreč namesto krompirja jedla sladoleduser posted image . Če je biu pa tak doberuser posted image . Pa se sploh ne sekiram, ker še mam vedno isto težo in mi nič ni šlo goruser posted image . Zdaj pa pridno naprej. Zajtrk bom kr preskočila, saj mi ni do sadja, za kosilo bom testenine z paradižnikovo omakco, zravn pa solatko, za večerjo pa nekaj sladkeeeeega, verjetno bom kar šla v slaščičarno na kremšnito ali pa sadno kupouser posted image user posted image user posted image . Jupiiiiiiiiiiiiiii.

Lep sončen dan vsem!

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

23.04.2006, 10:40

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Punce živjo!

Včerej me ni blo nič gor, tako, da danes poročam še za nazaj user posted image .

Kosilo včeraj je bila zelenjavna rožota, večerja: kepica sladoleda user posted image . Hm ja, nisem se ji mogla upret... Saj sem videla, da ste nekatere med vami storile isti greh user posted image .

Danes dopoldne isto kot ponavadi, za kosilo testenine s paradižnikovo omakco, večerja... ja možno da bo spet kakšen sladoled padel user posted image .

Želim vam lep sončen dan!

modrooka user posted image

_____________________________

Lep dan!
_________________
Ana ... 25.3.2005
Ema ... 25.4.2008

clock-img

23.04.2006, 10:43

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,
no jaz sem včeraj jedla zelenjavno rižoto, edino zvečerj je moj jedel hamburger in se mu nisem mogla upretiuser posted image . Tako, da sem se odločila, da bom danes imela sadni dan.
Bliža se pa naš prvi vodni dan, a ne? 29. dan če se prav spomnim.

clock-img

23.04.2006, 12:14

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Ne vem kaj naj rečem drugega kot: končno spet pica,.....jeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem