cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PDC

clock-img

12.11.2007, 22:00

clock-img

livia

pencil-img

2395

V sredo imam pregled v PDCju (perinatalni dnevni center) v Ljubljani. Ker nimam pojma kaj to je in kaj lahko pričakujem, prosim za kakršnekoli informacije. Priti moram tešča ob 7 zjutraj in baje se zavleče do 15 ali še dlje. Ali ti dajo kaj za jest? Dobiš kako posteljo ali stol? Kakšne preiskave sploh delajo?

clock-img

13.11.2007, 17:26

clock-img

bucbuc

pencil-img

11

Ne vem sicer zaradi česa si napotena v PDCuser posted image , ampak naredili bodo po vsej verjetnosti več preiskav. Namestili te bodo v eno od za to namenjenih sob, kjer boš kakšno uro priklopljena na CTG, nato pa po vsej verjetnosti še kakšen ultrazvok otroka- mogoče morfologijo(natančen pregled vseh organov in njihove funkcije, količine plodovnice, posteljico, velikost otroka.....), pri meni so opravili še ultrazvok otrokovega srca, ker je bila v nosečnosti pri plodu ugotovljena tahikardija(povišan srčni utrip) na CTG-ju, pa tudi meni so naredili EKG in pregled. V bistvu nič hudega, nič posebnega, je pa res, da se načakaš, ampak saj za otroka se naredi vse, a neuser posted image ? Ja tudi obroke sem dobila pri njih, mislim da zajtrk in kosilo. So bili pa zelo prijazni. No upam, da sem kaj pomagala. Lepo in zdravo nosečnost,čao.

clock-img

13.11.2007, 20:30

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

PDC je oddelek v LJ P. Nahaja se v 4 nadstropju, oddelek F je namenjen dnevnemu pocitku nosecnic na preiskavah. V pritlicju gres v sprejemno pisarno,kjer te popisejo, dajo kasen papir in usmerijo v 4 nad - ali v cakalnico ali na oddelek.
Ce bos tok casa not, pol bos dobila postlejo, in ce bodo preiskave dopuscale tudi kosilo. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem