cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PCT, ima katera izkušnje

clock-img

22.09.2004, 21:22

clock-img

IZADORA

pencil-img

40

Hello,

Kot sem ze napisala, sem ta mes 1. na klomifenu in sredi ciklusa mi bo G naredil PCT test... vecer prej morava imeti odnos :love: in potem stestira, koliko plavalckov :duda: je prezivelo.

A ima katera od vas kaj izkusenj s tem? Kako to poteka, kaj pa lahko s tem testom ugotovijo :zmeden:?

Tenks, Iza :sloncek:

clock-img

23.09.2004, 09:06

clock-img

IZADORA

pencil-img

40

Oh, kako sem zalostna, ker mi nobena ne odgovori.
Se pravi bom morala sama probati kako toizgleda, brez da bi v naprej vedela.

:((:((:((:((:((:((:((

clock-img

23.09.2004, 09:11

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Joooj Iza ne bit žalostna.Oprosti ampak jaz tudi ne vem,me pa to tudi mene ful zanima.Počakaj še malo,sigurno se bo našla kakšna punca ki ti bo znala to odgovoriti.

Na ti:rozica:,pa ne bit žalostna,sej bo.

clock-img

23.09.2004, 13:16

clock-img

Lučka*

pencil-img

35

Izadora, najverjetneje misliš na postkoitalni test(upam, da sem prav napisala). Po odnosu, nevem po koliko urah (to boš povedala na pregledu), ti bo G z materničnega vratu odvzel malo sluzi in videl ali je in koliko plavalčkov je preživelo. Nič ni hudega.

Lp Lučka

clock-img

23.09.2004, 13:18

clock-img

pika74

pencil-img

6782

No vidiš, IZADORA:rozica:, pa si dočakala odgovor:bravo::bravo::bravo:. Jaz tud nisem vedla, kaj je to. Drugač bi ti zihr kej napisala:).

Lp,
Pika74
:metulj:

clock-img

23.09.2004, 13:19

clock-img

IZADORA

pencil-img

40

:rozica: za odgovor. Se pravi ni nic hudedga, priblizno tako, kot jemanje brisa za pap.
Hvala in cauci, Iza:sloncek:

clock-img

24.09.2004, 14:09

clock-img

danaja1

pencil-img

140

IZA!
JAZ SEM BILA TUDI NA KLOMIFENU PA NIČ NISO TESTIRALI KOLIKO PLAVALCEV JE OSTALO.
KATEREGA G PA IMAŠ V KR?

clock-img

26.09.2004, 10:07

clock-img

IZADORA

pencil-img

40

Danaja, zdaj sem malo bolj poucena.
Ta test baje sicer ze opuscajo, ker ni osnova za kaksna posebna zdravljenja. Vzamejo bris in vidijo rezultat, moj je bil po zagotovilu G odlicen :bravo:. Folikel pa sem pridelala le en samcat. Bomo videli, ce je bil zadosten :miska:.

G, ki me spremlja pri teh akcijah je kar dr Reš in ti ga srcno priporocam.

lp :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem