cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PAG- kamp Šimuni

clock-img

22.02.2006, 22:33

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Bom pa še jaz malo povprašalauser posted image

Gledala sem sicer nekaj slik kampa, ampak te so zelo hitro lahko varljive. Če je bila katera tam, me zanima, kako je s senco, plažo (je kamnita ali peščena-primerna za otročke, je nabito polna?) in na splošno z urejenostjo kampa.

Hvalauser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

23.02.2006, 07:40

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Najlepši kamp kar sem jih videla. Mi smo bili tam sicer še čisto nazačetku, ko so ga komaj odprli in ni bilo še nič razen ene gostilne, prikolic in WC-jev. Smo pa lansko poletje šli pogledat in bi šla takoj tja.
Imaš krasno plažo (VELIKO), sence tudi dovolj, če se malo bolj gor umakneš, v glavnem res krasen kamp.

clock-img

23.02.2006, 09:18

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Kamp Šimuni je tudi zame najlepši kamp na Hrvaškem, v katerem sem bila.
Tam sem kampirala 3 x, lani pa sem samo obiskala prijatelje, ki so tam kampirali.
Za otroke je super, manjše in malo večje, plača je tudi super (majhni kamenčki in mivka), sence veliko. 
Imajo igrala za otroke, športna igrišča..., trgovino, ribarnico, pizzerio, gostilno...  
Sanitarije so lepo urejene.

Problem je le v tem, ker je v glavni sezoni zelo zaseden. Večji del kampa je razdeljen na parcele (na parceli imaš tudi vodo in elektriko). Veliko ljudi rezervira kamp v naprej! Če prideš v visoki sezoni direktno dol, potem se lahko zgodi, da bo vse polno oz. rezervirano.
Če boste šli, ti priporočam, da si prej rezervirate, kar pa je povezano tudi s (delnim) plačilom vnaprej. Kako je s tem, se pozanimaj! Vsako leto nekaj spreminjajo politiko plačevanja.
Prav poceni pa ni.

Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.
LP 

clock-img

23.02.2006, 10:01

clock-img

Taj

pencil-img

163

Rezervacija v juliju un avgustu je NUJNA. Kamp je pa zakonuser posted image user posted image user posted image !!!Ne bo vam žal!

Lpuser posted image user posted image

Če hočeš biti srečen, bodi!

clock-img

23.02.2006, 13:09

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Super! Res sem vesela takih odgovorovuser posted image  Imamo pa itak namen vnaprej rezervirat, saj sem na netu našla mobilne hiške v tem kampu-od letos naprej. Trenutno še izbiramo, do naslednjega tedna bomo pa že odločeni. Mi je pa ta varianta res všečuser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem