cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PAG-Šimuni in Mandra?

clock-img

14.02.2007, 13:23

clock-img

total

pencil-img

4453

Je kera že bila tam in kako sploh je na Pagu.Še nismo bili in me res zanima če je za otroke,kakšen plaže,gužva....?
Za Novaljo vem,da je gužva bolj za samske,mlade...

Lpuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

14.02.2007, 13:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila v kempu Šimoni pa je plaža ful lepa (mali kamenčki). Če me spomin ne zapošča pa mislim, da sence ni kaj dosti.

clock-img

15.02.2007, 09:36

clock-img

blak

pencil-img

660

Ja, Šimuni je super za otročke. Ponekod kamenčki, ponekod mivka. Sence pa res ni dosti. Marelo privlečeš na plažo, pa je... 

clock-img

15.02.2007, 16:52

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Mi gremo v Šimune, super plaža za male otroke, sence je pa res zelo malo, tako da marela kar prav prideuser posted image

clock-img

22.02.2007, 12:50

clock-img

frka

pencil-img

121

Šimuni boljše kot Mandre lepša plaža je zraven tudi nekaj dreves ,ker mi nismo bili v sezoni ampak začetek julija smo imeli na razpolago skoraj vso senco morje čisto vse ok.

clock-img

28.02.2007, 21:15

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

Šimuni.user posted image user posted image

clock-img

02.03.2007, 09:19

clock-img

Anonimen

Povsod na Pagu je ful druzin z otroki, tudi v Novalji. Prednost manjsih krajev je itak lepa plaza ob apartmaju in vsi 'tamladi' so ponavadi v Novalji.

Sence pa tko al tko na Pagu prakticno ni, razen en del v Straskem, Simuni itd. Marela za na plazo je obvezna!

A niso ob kempu Simuni jezki v vodi? Vsaj bili so, ko smo bili mi tam user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem