cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ovulacija?

clock-img

14.03.2009, 15:39

clock-img

laura28

pencil-img

80

Sem 7m po porodu in še dojim zvečer in zjutraj. Pred 10 dnevi sem čutila rahlo špikanje v jačnikih in povečano sluz ter mislila, da je to ovulacija, dan za tem se mi je v sluzi pojavila rahla sveža kri v nitki, ki je trajala 3 dni (sicer komaj opazno). Po dveh dneh spet ogromno lepljive sluzi, špikanje v jajčnikih - čudno kot bi bila spet ovulacija. No danes štiri dni po tem se mi je spet pojavila komaj opazna krvavitev. Ne vem kaj se dogaja, je imela mogoče katera podobno situacijo preden je dobila M.
Pomislila sem tudi na nosečnost (lahko bi bila)  in sem vmes naredila test vendar je bil negativen.

clock-img

14.03.2009, 17:38

clock-img

cmrucek

pencil-img

92

Sem v podobni situaciji. Malček je star 10m, dojiva se kadar hoče, kar pomeni večkrat čez dan in še ponoči, hormoni pa kr neki. Me je špikalo, bolelo, en dan izcedek, drugi dan ne, izcedki vseh možnih barvuser posted image , menstruacije pa kr ne. Ker sem imela tak čuden občutek, kot da je trebuh napihnjen in me je kar malo bolelo, sem šla na pregled h g. , pa je baje vse ok. Na uz je videla ovulacijo, sistem pa pri meni še vedno ne deluje...user posted image

clock-img

15.03.2009, 08:26

clock-img

laura28

pencil-img

80

Očitno so  hormoni res zmešani, dons zjutri sem dobla kr M. Zdi se mi da je bil zelo kratek čas med O in Muser posted image . No sej za naprej bom pa še videla ali se bo uredilo ali bo še vse zmešano.
Upam sa se bo tebi cmrucek kmalu uredilo.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem