cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otrok se noce voziti v avtu

clock-img

28.09.2021, 14:19

clock-img

Katka123 RR

pencil-img

28

Ima katera podobno izkusnjo?Imam malega starega 10mesecev in od samega zacetka je v avtu katastrofa! Dretje v eno dokler ne pride nazaj v roke. Pa ne mi o razvajenosti, o tem lahko piset_e komu drugemu.. Zdaj ko je malo vecji ga za 5 10min zamotim z igracami in vsem kar pride pod roko.. Ampak potem je spet groza. Vec kot pol ure nam ne rata ker je skoraj hin od joka oz kricanja.. V vozicku je blo isto dokler ni zacel sam sedeti.. Sama z njim itak ne morem nikamor it z avtom.. 
Do kdja je pri vas trajalo to obdboje ce sploh je? 

clock-img

28.09.2021, 16:20

clock-img

erised

pencil-img

34

Sama te izkušnje sicer nimam, so jo pa imele moje kolegice.
Enim je pomagalo, ko se je sedež obrnil naprej, drugim je pa pomagalo že, da je šel otrok iz lupinice v avtosedež. Ali pa da namontirate vzvratno ogledalo za otroka, da bolj ven vidi.
Lahko, da je prisotna kakšna slabost pri otroku - ta občutek, da čutiš da se stvari premikajo, ampak jih ne vidiš.

clock-img

18.10.2021, 21:40

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Katka123 RR, mi sicer nimamo težav 🙏 možno da mu ne paše vzratna vožnja in bo boljše ko se bo vozil naprej obrnjen ☺ si niti ne predstavljam kak je, sam pa itak ne moreš zbrano vozit 😔 naj čimprej mine 👍 a se vozi v jajčki ali sedežu? Ker je tudi to lahko problem, da ni rad v jajčki recimo 🤷‍♀️ mi smo imeli pa drug problem- refluks 🙈  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem