cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otrok sam je

clock-img

22.01.2009, 15:12

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ko berem razne tem, kjer mamice še ne enoletnih otrok sprašujejo, kako naj navadijo otročka, da bo jedel sam in kdaj mora znati jesti sam, pomislim, da sem pri enem letu, ko je bil naš fantič precej ješč otrok razmišljala enako.
No sedaj pri njegovih skoraj treh letih ugotavljam, da takrat sploh nismo imeli problemov, ker je jedel, pa ni ravno pomembno kako.
Danes pa se pogajamo in prosimo za vsako žlico in vse se skozi cel dan dogaja okoli njegove hranjenja in apetita, ki ga ni.

clock-img

22.01.2009, 15:19

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ojoj, kot da opisuješ mojo tamalo.
No, pri enem letu je še nisem silila z žlico, pri njej je to nekako spontano prišlo. Imela je svojo žlico, s katero je pacala... nekega dne je pa kar že sama jedla. user posted image  Prav ne spomnem se, kako in kdaj točno je začela sama, vem le da okoli 14m je že lepo jedla.
Zdaj pa... kakor je dopolnila 2 leti, kakor da ji je nekdo vzel apetit. user posted image  Ima obdobje, ko lepo je in baje da v vrtcu vse zmaže, no doma je pa druga pesem. Sam se ne sekiram, ker lepo napreduje.

clock-img

22.01.2009, 15:25

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Še eni reveži, ki so na istem.....user posted image

clock-img

22.01.2009, 15:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ko je moja tamala na enkrat začela skoraj nič jest (to se je res zgodilo čez noč), sem nekje prebrala, da se jim pri dveh letih upočasni rast in zato tudi rabijo manj. In da ni nič takega, če 2-letnik poje manj kot 9m dojenček. Mislite, da je kaj na tem?

clock-img

22.01.2009, 19:25

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

ja jst sem ravno zadnjič brala revijo o otročkih kjer piše,da je to normalno če naprimer 3 letnik poje 3 žličke juhe,3 krompirčka in 3 meseka..ali pa dvoletnik 2 žlički juhe,2 krompirčka in 2 meseka in imajo baje dostiuser posted image ..nam se to zdi tko malo vem,pa ravno ta primerjava je bila da manj pojejo kot 9 mesečni otroci...pol je že nekaj na tem se mi zdi..

clock-img

22.01.2009, 19:28

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

joj jz sem pa tok vesela ko končno poje vsaj toliko kot naj bi  9 mesečnikuser posted image

clock-img

22.01.2009, 20:01

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Blagor se vam, ker se s tem soočate šele pri treh letih - pri nas je tako že od vsega začetka user posted image  user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem