cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otrok s PP in davčna napoved

clock-img

20.03.2007, 08:35

clock-img

Tara75

pencil-img

20

Hoj!

Ste že kaj računali dohodnino?

Doma imam odločbo za nego bolnega otroka, ki velja od avgusta 2006 do maja 2007. Ali to pomeni, da 4 oz. 5 mesecev vpišem v letošnjo napoved, ostalo pa drugo leto. Ima kdo kaj izkušenj s tem?

najlepša hvala za pomočuser posted image

clock-img

20.03.2007, 09:30

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

kolikor vem otroka itak uveljavljaš od takrat ko je rojen (ne vem ali gre pri tebi za novorojenčka) za to odločbo za otroka s PP pa samo vpišeš ali jo imaš ali ne (vsaj lani ni bilo mogoče za mesece pisat), kopijo pa priloži zraven (obvezna priloga) potem bodo pa že oni tako kot je prav zrihtali. 

clock-img

20.03.2007, 12:07

clock-img

Anonimen

Vpisati moraš od takrat,ko imaš odločbo.Nič za prej.Od avgusta pač do konca decembra.Ostalo za letos pa drugo leto vpišeš.Vsaj tako sem jaz morala.

clock-img

25.03.2007, 09:50

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Iz izkušenj: če imaš otroka s PP ti priznajo olajšavo za celo leto in ne samo od takrat ko imaš odločbo!

clock-img

25.03.2007, 14:26

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Meni še vedno ni čisto jasno, kako je s tem.

Naša je rojena 14. 7. 2006, odločbo pa smo dobili šele od 1. 1. 2007 dalje in ji velja do 18 oz. 26 leta. Glede na to da ima Downov sindrom, bi jo lahko že za lansko leto vpisli kot otroka s PP, saj to ima od rojstva in ne od takrat ko je dobila odločbo!?

Sem malo zakomplicirala, upam da me razumete.

clock-img

26.03.2007, 19:14

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Četudi ima otrok težave že od rojstva se ta pravica prizna od izdaje odločbe oz. za leto izdaje odločbe CSD-ja.

Žel je tako, taka je naša birokracija!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem