cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otrok pri atiju

clock-img

23.01.2015, 15:46

clock-img

mama.

pencil-img

13

Živjo ločene mamice,

rada bi vas vprašala kako ve delate takrat, ko je otrok pri atiju za več časa, ga kličete vsak dan in vprašate kako je, kaj dela oz. pišete sms? Da nebi izpadlo, da se ne brigamo za male.user posted image

clock-img

23.01.2015, 16:20

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: mama.

Da nebi izpadlo, da se ne brigamo za male.user posted image

ne razumem... pred kom bi to izpadlo? Koga moraš prepričat, da se brigaš za otroka?

Z otrokom se zmeni kako mu/vama paše.
Ne vem, kako situacijo imate... če je vse lepo in prav z bivšim, otrok tam uživa in je na varnem... potem otroka pusti pri miru, ko bo pri njem. Če bo kaj za tebe, ti bodo že sporočili.

clock-img

23.01.2015, 16:24

clock-img

mama.

pencil-img

13

Punčka je stara šele 3 leta, kolikokrat na teden naj bi vprašala kako je z njo, da nebi zgledalo, da se nč oz. premalo pobrigam zanjo?user posted image

clock-img

23.01.2015, 16:33

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

jaz ti ne znam na to odgovorit, ker se mi zdi malo neresno vprašanje.

clock-img

23.01.2015, 16:37

clock-img

mama.

pencil-img

13

Mogoče sm ga pa narobe zastavla.user posted image

clock-img

23.01.2015, 16:47

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

res ne vem v čem je fora... če te zanima, kako je dete in da kako rečeš z njo, potem pokliči. Če nimaš kaj za povedat, pač ne kličeš. Saj ni sama nekje, ima očeta poleg sebe. Ampak sem že napisala... ne poznam situacije. Če je pa treba očeta preverjat, potem je to druga zgodba.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem