IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Poslala je pismo, na ktero ji ni nihče odgovoril in razložila, da sina ne bo zato in zato. Naredla je prvi korak, ki je bil s tvoje strani ignoriran. Potem pričakuješ, da te bo še poklicala? No, jaz te tudi ne bi.
Zdaj je praznovanje očitno že mimo in za letos je vsaj zate težav konec.
Ni bilo čisto tako. Moj sin je vabila razdelil 10 dni pred zabavo. Ona pa je pismo dala en dan pred zabavo in to na petek, v soboto pa je bila zabava. Lahko bi pismo napisala malo prej, če je že imela tak namen. Ali bi vsaj napisala svojo telefonsko v pismo, pa bi jo verjetno poklicala.Ker sem pozabila omenit, da jaz njene telefonske pravzaprav nimam, jaz njo vidim v šoli in to je to. Glede na to, da sem dobila pismo v petek in se čez vikend nisva videli, je bilo torej že zamujeno za karkoli.Zato ne bi rekla, da je bilo njeno pismo ignorirano.
Ne vem ,če bi lahko rekla, da je zame za letos težav konec.Ker mi ni vseeno, če se mama ne ozira na želje otroka ..in to take preproste želje, ki so večini otrok samo po sebi umevne.
Ampak, kaj pa lahko storim...nič pravzaprav. Kot poznam Jehovo vero, je pri njih tako, da imajo edino oni prav, vsi drugi pa se motimo.Vsaj pri Jehovih pričah, ki sem jih spoznala do sedaj , je bilo tako.In zato se je z njimi tudi težko kaj dogovorit.Takoj , ko nisi enakih prepričanj, si že ven iz igre.
Drugače bi pa vsekakor zabavo bila pripravljena prilagoditi temu sošolcu od sina, to ne bi bil noben problem.Samo, če ni interesa z druge strani...nimam kaj.Drugo leto bo sin namesto tega otroka povabil nekoga drugega, ker jih je bilo veliko, ki bi radi prišli, pa je sin moral narediti selekcijo. Žalostno res, da iz tako preproste stvari, kot je praznovanje rojstnega dne, nekdo dela tako dramo.
Meni se ta otrok smili po svoje.