Priznam , pri nas je je mnogo preveč. Ampak, če dam še ne 4. letniku gor DVD (pravljico) potem lahko kaj postorim in tako, drugače ni šans.
Tudi za vikend, ko ni vrtca in službe, je pač najprej zjutraj (ponavadi že ob 7:00) TV in njegove risanke. Če sem zaradi tega slaba mama, tudi prav, pa mislim vseeno, da nisem. Zbujamo se zgodaj, ker mali piškotek nič ne spi, a se vseeno zbudi že ob 5:00 oz. 6:00, pač zbudi tudi bratca in potem se pri nas začne AKCIJA. Trenutno mi je bolj enostavno prižgati TV, da vse pripravim za škratka za v vrtec in se posvetim malemu piškotku, tako je vsaj mir tisti čas.
Kje je ati? Ja sej tudi on pomaga, samo pri nas je "urnebes", dva živa pobalina fina.
To generacijo malčkov enostavno ne gre primerjati s prejšnjimi pred leti in tako, časi se spreminjajo, vsaj jaz tako mislim.
Zdj pa, kaj je za otroka dobro, kaj slabo, kaj v mejah normale in kaj ne, pa vse nekako vemo.
Glih zadnjič sem brala, da naj je malčki ne bi smeli gledati oz. največ 30 minutk. Zdej pa drage mamice, roko na srce, nobeni ne verjamem, da njihov otrok ne gleda TVja oz. da gleda TV manj kot 30 minutk, ali pač
Glavno je, da ne gleda "grdih" in agresivnih risank, pa stvari, ki pač niso zanj in tako.