cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otroški zobar, Kamnik in Domžale

clock-img

03.09.2015, 15:03

clock-img

skrvavca

pencil-img

34

Pozdravljeni,letih se mi ne sanja kdo je ok, razen
zanimam me, ali ima kdo izkušnje s kakim res dobrim otroškim zobarjem. Predšolskim. K pedontologu smo hodili v Domžale, sedaj pa moramo izbrati zobarja. Ker smo iz Kamnika, verjetno Kamnik,pa če tudi bomo hodili v Domžale ne bo problem. Po vseh teh zobozdravnice, ki je bila prej za odrasle (kamnik), sedaj je pa za otroke in mi ni jasno, saj je že pri odraslih no comment, tako da moj otrok k njej ne gre in pika.
Iščem dobrek zobozdravnika, ki ima občutek pri delu. Zaradi mene, se otroku ne rabi smehljat in frisov delat, rabi pa nežno roko, ko bo treba plombirat ali ruvat.
Prosim za kakršne koli informacije.
Hvala in lep pozdrav.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 3.9.2015 19:08:11 >

clock-img

05.09.2015, 15:52

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi imamo dr. Preksavec (ZD Kamnik) in je res luštna zobozdravnica, prijazna do otrok in korektna pri delu. user posted image Ne vem pa, če še sprejema nove paciente..

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

05.09.2015, 20:03

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

moji dve imata dr.Trškan in tudi nimam pripomb čez njo. Dela lepo, vse razloži in je hitra in nežna.

Poglej katera mora sprejemati otroke pod tisti okoliš kot spadate. Ker pri nas je bilo enako. Smo se selili iz domžalske občine v Kamnik in smo pasali k njej

clock-img

10.09.2015, 10:12

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

OBE sta ok.

Mama štirih deklic in 5ra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem