za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Odločila sem se, da bom našemu prvošolčku, ki je vedno bolj navdušen nad knjigami, naročila eno od otroških revij. Odločam se med Cicibanom in Zmajčkom. Kaj priporočate?
05.09.2013, 15:42
urshak
385
ojla, če že dobro bere, bi jaz vzela cicibana, drugače pa zmajčka
05.09.2013, 15:48
nyna84
1320
Mi smo imeli Zmajčka, je bilo kar dosti za brati in tudi za ustvarjati.
Če ga zanimajo živali oz. narava, lahko pa tudi Mini ali kaj podobnega naročite. V glavnem, premislite, katere vsebine bi ga najbolj zanimale.
Mislim, da je za prvošolčka bolj primeren Zmajček. Notri je veliko reči, ki jih zmore rešit toliko star otrok (preštevanje do 10, od pike do pike, barvanje.......). Poglej si še Cicido. Mislim, da je Ciciban prezahteven za toliko starega otroka.
06.09.2013, 14:30
Mesečnica
606
Hvala za odgovore
Evo, sem naročila Zmajčka Naš prvošolček še ne bere, bo pa verjetno kmalu začel, ker kaže veliko zanimanja. Imamo pa takoj za njim še enega fanta, ki bo šel v šolo naslednje leto, tako da bo revija na polno izkoriščena. Pravzaprav razmišljam, da bom verjetno naročila tudi Cicibana, da ne bo prepira.
Cicido smo pa že imeli (dobili smo nekaj izvodov) in ima za naša fanta že premalo aktivnosti.
< Sporočilo je popravil Mesečnica -- 6.9.2013 14:31:05 >