cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otroške frizure

clock-img

18.04.2006, 13:27

clock-img

Anonimen

A ima katera kakšen link do otroških frizur?

user posted image

clock-img

18.04.2006, 14:57

clock-img

Anonimen

Tisočkrat ti hvala, prijazna Lunca 1. Si mi polepšala dan zajle, res. Grem na delo.user posted image

clock-img

18.04.2006, 18:36

clock-img

Anonimen

Jah, samo nič nisem našla. Fantje so vsi isti, eni na Hitlerja, eni na mašinco, punce pa imajo vse dolge lase. Nič za mojega Tiborja.

clock-img

19.04.2006, 06:58

clock-img

india

pencil-img

5342

Splišni, a ga sama strižeš?
Jaz sem zadnjič vzela Jana s seboj,ko sem šla k frizerju in ga je moaj frizerka vzela v roke ter postrigla, naredila frizuro ala jež in je bil ves azdovoljen!
V tem salonu imajo kar nekaj revij z otroškimi frizurcami, res pa je tega več za punčke.

clock-img

19.04.2006, 08:50

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Spliš prpel ga k men, ga z veseljem ostrižem. Samo ruto s sabo prnes user posted image ...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

19.04.2006, 09:13

clock-img

Anonimen

Zara, hvala, ampak tako kot ti Zaro tudi jaz Tiborja znam ostrišt. Preverjeno.user posted image  Tako da ima postrani črto na čelu, obvladam u nulo.
Ne, k frizerju bi ga tokrat rada peljala, pa nočem, da mi ga postrižejo a la Hitler. Hočem, da ima malo daljše lase, ampak takih frizur nikjer ne najdem. Bolj tako nekako bordersko, kot imajo zdaj fantje najstniki, samo malo krajše.

clock-img

19.04.2006, 10:33

clock-img

india

pencil-img

5342

A nimaš nobenga takega frizerja,ki bi mu zaupala, pa opisala,kaj bi rada??? Jaz ponavadi vedno dobro skozi pridem, ko samo opišem,kakšna fizura mi je všeč.
Samo,d a ne bo po dalmatinsko:
"Tri put sam kratia, a još mi je bilo kratko!"user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2006, 20:28

clock-img

Anonimen

Miška, saj bi se najbrž našel kakšen frizer, ki bi dobro ostrigel, samo ta frizerka, h kateri hodimo, tako hitro ostriže, da je res super. Mene sicer dobro, ji čisto zaupam, Tiborja pa je enkrat res grozno. Pa sme mislila, da me šteka, kaj hočem. No ja, saj včeraj sem ga zdaj spet sama pošišala.

clock-img

23.04.2006, 20:36

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ubogo dete. Pol ga pa vsi čudno gledajo...user posted image

clock-img

23.04.2006, 20:44

clock-img

Anonimen

pa saj ima veliko čealdo na galvi, ko je rad na kolseu. Vsaj to user posted image

clock-img

23.04.2006, 21:21

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

user posted image user posted image  bolš čelada k od tastare frizura

clock-img

23.04.2006, 21:25

clock-img

Anonimen

Ja no, saj je res, saj če smo zunaj, ima itak skozi čelado gor. Ko jo da dol, je pa itak tako prešvican, revež, da je itak kot iz bazena, pa se ne vidi frizure.

clock-img

23.04.2006, 21:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.04.2006, 21:35

clock-img

Anonimen

Ja, Nik ima tudi dolge, Bagi, sem prav na vas pomislila, kako ga strižete. Ker meni čisto na kratko res ni všeč, pa na gobo, na črto, tudi ne. Drgače je imel Tibor zdaj daljše kot Nik na tej sliki. Samo res, ja, Tibor ima bolj ravne, čeprav tudi ne čisto. Po moje bi morala pri frizerju rečt, naj ga ostriže tako, kot striže drugače punčke malo bolj na kratko.

clock-img

23.04.2006, 21:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

bagi - tamali ma lepšo frizuro user posted image  hodita z našo skupaj na frizuro user posted image

clock-img

23.04.2006, 21:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.04.2006, 21:44

clock-img

Anonimen

Aha, ja, potem, bi mi morali res h kakšnemu malo bolj modernemu frizerju. Samo Tibor zdaj itak noče, pravi, da sem jaz tako super frizerka. Po moje bi se drl, da bi me bilo sram.user posted image  Ma bomo že preživeli. Thanks.

clock-img

23.04.2006, 21:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem