Pozdravljene dobre dušice
Čeprav ne objavim ali ne komentiram pogosto, sem vendarle velik uporabnik ringaraje, sploh kadar mi ne da spati
Na vas se obračam z prošnjo, da pomagajmo mladi mamici, ki dejansko nima za svojo pikico malo ničesar. naj vam povem zgodbo, oz. dejstva s katerimi sem seznanjena jaz:
punca je stara 20 let in do 5 mesecev sploh ni ugotovila da je noseča (ne me zdaj požret kak ni vedela, tak je rekla). Z fantom sta se razšla in je sama z Ne vem sicer kje je odgovornost te punce, da niti enkrat ni šla k dr. med nosečnostjo, ampak hvalabogu z malo nič ni bilo narobe. Kljub temu da živi z mamo, ki je brez dohodkov se nekako prebijata. Punca je do dneva poroda delala v gostilni, kjer jo je še nazadnje okrog prinesel šef, saj punca sploh ni vedela, da ni bila več zaposlena pri njem, ker je plačo dobivala na roko in sedaj ne dobi večje porodniške kot 250e.
Prosila bi, če bi ji lahko kdo podaril voziček- ali bolj zimski ali pa z zimsko vrečo, ker niti na sprehoda ne more, ker nima vozička. Če ima kdo karkoli še za dojenčico je vse dobrodošlo
Jaz sama imam 8 mesecev starega dojenčka , zato ji vozička ne morem dati, sem ji pa dala jajčko, vsa oblačila, zrihtali smo ji previjalno mizico, ter kinderpet z vso pripadajočo posteljnino...
Tako da lepo prosim, če je katera pripravljena pomagat, lepo prosim...
Pa še ena misel, ki se mi porodi vsakič ko jo ljudje obsojajo, ker ni povedala da je noseča...
...Kdo smo mi, da ji sodimo? Če ne moreš biti pomočnik, ne bodi sodnik
Lep pozdrav in še enkrat hvala
< Sporočilo je popravil eca12345 -- 28.11.2012 23:48:59 >