cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otroška bolnišnica v MS

clock-img

24.10.2007, 13:17

clock-img

Anonimen

Otroški oddelek v tej bolnišnici,  se je znašel v krizi, ker dejansko nimajo skor nič več, zato se prosi za pomoč.
Če katera želi donirati:
-oblačila za dojenčke do 3 leta starosti
-pižame 1-3 leta
-bodije
-mako majčke in hlačke
-žabice do 1 leta
-žličke
-knjigice
-mantl, bundico, zimski pajac, spalne vreče, ker velikokrat morajo otročki čez dvorišče v drugo bolnico na preiskave. Med bolnicami ni zaprtih hodnikov ali tunelov in zdaj pozimi je neprijetno v mrazu.

Če katera hoče darovati ali dobiti več informacij, me lahko na ZS kontaktira in ji dam kontakt osebe, s katero lahko vstopite v akcijouser posted image

hvalauser posted image

clock-img

24.10.2007, 13:21

clock-img

Anonimen

če se ne motim smo zbirale že lani (akcija Rija) , bomo pa še letos . Jaz sem za.

clock-img

24.10.2007, 13:41

clock-img

rija

pencil-img

15589

a žlice so pa že vse pogubiliuser posted image

akcija poteka tudi istočasno preko podaljšnega bivanja na osnovniš šolah in jo v tem trenutku pripravlja moja dobra prijateljica SK......če tudi o tem zanima koga kaj, pa naj se obrne name....bom posredovala podatke....

pa še link in fotke spomladanske akcije user posted image

http://www.ringaraja.net/dobrodelnost.asp?dobrodelnostID=32

...vox populi...

clock-img

24.10.2007, 13:45

clock-img

Anonimen

Ja, kot veste, je Pašteta preživela nekaj dni s svojo pupo v tej bolnišnici in ni bilo nič od nič na razpolago. Mašiko je oblačila v svoje cunje, motala jo v deke, ko so šli na preiskave in zato se je odločila, da bo sama nekaj darovala in naproša še koga, ki bi bil pripravljen kaj odstopit.

K seznamu še dodajam kak voziček, da se dojenčka lahko pelje na sprehod oz nasveži zrak

Kopiram še nekaj paštetinih besed: namreč precej je malih cigančkov, ki so po teden dni tam in jih mame sploh ne obiščejo, jokajo in ko sem eni rekla, da naj pride, da ji bom povedala pravljiico o rdeči kapici, me je samo čudnho pogledal, ker ni vedela, kdo je to. pa sem ji dala plišastega bombončka, ki je bil v naši sobi in je revica cel teden s to igračko dala. Mogoče je bil ta rdeči bombgonček ravno iz prejšnhje donacije. NHval jim povej.

clock-img

24.10.2007, 13:50

clock-img

rija

pencil-img

15589

mišek: en voziček mam jaz že za pediatrijo....samo ga še nisem imela časa dosaviti...zelo nerada letam tam, ko smo zdraviuser posted image

tak da, za to je poskrbljeno user posted image

...vox populi...

clock-img

24.10.2007, 13:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

a žlice so pa že vse pogubili

komi eno so jima našliuser posted image

clock-img

24.10.2007, 13:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

mišek: en voziček mam jaz že za pediatrijo....samo ga še nisem imela časa dosaviti...zelo nerada letam tam, ko smo zdraviuser posted image

tak da, za to je poskrbljeno user posted image

sme ti poslala zsuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem