cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otok Pag

clock-img

13.06.2007, 11:24

clock-img

Kanny

pencil-img

121

Živjo, kdo gre letos na Pag? Jaz grem konec avgusta v Metajno. Upam, da bo lepo in veliko pitne vode. user posted image

Brala sem stare poste, lani so imeli celo redukcijo. Upam, da bo letos kej bolje.

Uživajte

clock-img

13.06.2007, 11:27

clock-img

kimba

pencil-img

138

Moram ti povedat da lansko leto, ko je bilo rečeno da je pomanjkanje vode smo bili mi ravno v Metajni in tudi čutili nismo tega pomanjkanja.

Tebi pa lep dopust, ker vem da boste tam uživali, mi gremo pa letos malo spremeniti kraj dopusta in gremo na Krk, mogoče drugo leto zopet v Metajno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kimba s tremi sončki

clock-img

13.06.2007, 11:36

clock-img

karamela

pencil-img

645

Mi gremo tudi letos na Pag v Povljano. Vemo da bomo uživali- preverjeno.

Komaj čakam že odštevam dneve..

clock-img

13.06.2007, 12:42

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mi gremo letos tudi na Pag, prav v mesto, brez skrbi, da ne bi bilo vode. Lani je bilo več kot pol samega nakladanja okrog vode. Sem lastnika apartmaja klicala preden smo šli tja in je rekel, da mediji pretiravajo. In res, kjer smo bili, ni bilo problema z vodo, Lahko smo se tuširali, kuhali, celo avto prali.

clock-img

13.06.2007, 14:55

clock-img

žlička

pencil-img

955

mi gremo letos prvic na pag v Staro Novaljo od 10.-20. avgusta.............komaj cakam!!!!

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

clock-img

16.06.2007, 21:49

clock-img

Anonimen

Mi gremo ze 11. leto. In ja, lani so bili veliki problemi z vodo - v camp Strasko niso supscali nikogar, tusi na plazah niso delali, enkrat smo ostali brez vode, v Metajni pa so bili brez vode - so jim dostavili prek ne vem cesa. user posted image  

Vsaj od 23.7. do 6.8. je bilo tako user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem