cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otok Krk

clock-img

24.02.2008, 13:24

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

http://www.freewebs.com/apartmaji_krk_hrvaska/vant_slike/vant_slike.html

Zanima me, ali je morda že kdo bil tukaj in kako je v resnici. Ali je kraj primeren za majhne otroke? Je morda možno kolesarjenje... Kako je s senco na plaži? Če pa je morda bil kdo točno v teh app, pa so dobrodošle informacije iz prve roke.
Hvla

clock-img

24.02.2008, 13:48

clock-img

vesel

pencil-img

770

Mi smo lani bli na Krku z 2 leti staro hčerko oz.majčkeno izven Malinske.Rečem ti bilo je Full vredu in je primeren za majhne. Našša je full uživala! Kr pejte dol na KRK ne bo vam zal!! LP

druzina je zame vse!!

clock-img

24.02.2008, 19:27

clock-img

žigolino

pencil-img

386

V Porat ne bi šla ,ker kar je tam od apartmajev so kr daleč od plaže(vsaj meni je 250m daleč)Smo bli pa lani v Vantačičah in smo bli ob plaži (v Vantačičah) je blo pa super.Eno leto prej pa smo bli  v istem mestu in 300m stran pa hvala bogu je še tamali bil v vozekku,da smo ga vozli gor pa dol!

< Sporočilo je popravil žigolino -- 24.2.2008 19:28:53 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem