writing-img

Otok KOS -Grčija

clock-img

19.08.2011, 15:31

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Pozdravljeni,

V septembru bi se rada odpravila v Grčijo in me zanima ali je lep ta otok KOS, ker ponudbe je precej, vendar me ne prav prepriča po občutku...

Druga varianta bi bila Rodos ali Kreta vendar je manj prostega oz ni prav veliko last minute ponudbe.

Prosim za vaše izkušnje user posted image

clock-img

19.08.2011, 19:23

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Če bi sama izbirala: 1. Rodos
                          2. Kos
                          3. Kreta ( meni ni bila preveč všeč, čeprav je kar velika in je verjetno odvisno kam greš. vsekskor mi je od vseh grških otokov, ki se jih obiskala najmanj pri srcu)

Če pa nimaš otrok pa je na prvem mestu zabava potem sta bolj kot Rodos primerna Kos al pa Kreta.

clock-img

19.08.2011, 19:44

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest sem bla na rodosu in na kosu, oboje sem uživala... obe glavni mesti sta prijetni, obvladljivo majhni; na rodosu je več za počet (aquapark, dolina metuljev, ...), na kosu pa pač... kolesariš user posted image edina stvar, ki je mene na kosu mal motla je bil stalen, ampak res stalen veter. čeprov je pa velik bolj znosno zaradi tega user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

19.08.2011, 22:38

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Hvala za vaše odgovore... Sicer iščem bolj miren otok... Do sedaj sta mi bila zelo všeč Kefalonija in Samos.... Pri Kosu se bojim, da je preveč zapuščen in umazan. A je res tako? 

clock-img

20.08.2011, 08:20

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: diana 28

Hvala za vaše odgovore... Sicer iščem bolj miren otok... Do sedaj sta mi bila zelo všeč Kefalonija in Samos.... Pri Kosu se bojim, da je preveč zapuščen in umazan. A je res tako? 

od kje pa ta ideja? meni se ni zdel nič bolj umazan kot rodos, kvečjemu manj.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

20.08.2011, 21:10

clock-img

diana 28

pencil-img

681

user posted image Ne vem od kod ta ideja. Verjetno sem dobila tak občutek ko sem še dolgo nazaj videla neke slike od bivše sodelavke in se mi je zazdelo, da je bolj umazan otok. Me pa veseli, da ni tako...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem