cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otok Šolta-ima kdo kaj info?

clock-img

25.06.2005, 20:38

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

... sem slišala, da je tam lepo, pa me zanimajo osebne izkušnje, če jih kdo ima.
Pa cene, plaže (je kaj sence), kakšen kontakt...

Hvala.

clock-img

25.06.2005, 20:50

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz sem bla enkrat pred leti z jadernico za en dan tam: totalna tuga. Če hočeš akcijo, idi kam drugam. No, razen če se je vmes kaj spremenilo.

clock-img

25.06.2005, 21:44

clock-img

Anonimen

V Kopru so jumbo plakati,ki vabijo na čudovite plaže Šolte...7 dni v apartmaju plača štiričlanska družina 59900 sit.

clock-img

26.06.2005, 08:15

clock-img

leyla

pencil-img

40

Ojla
Jaz sem bila na Šolti in grem letos tud, odvisno kaj iščeš, Šolta je boj za družine, res je da ni nočnega življenja ampak je krasno za spočit se, plaže so lepe, bazeni so tudi, vsaj v tem apartmajskem naselju, drago ni v primerjavi z Istro, je pa res da je vse boj v breg, pa sence je tud dosti, so borovi gozdički. Meni je lepo, pa rada imam mir, ko grem z malim, ko grem pa sama je pa druga pesem, ne vem jaz ti jo toplo priporočam.

clock-img

26.06.2005, 10:12

clock-img

Anonimen

Ja, Neva... mene je prvič po desetletju prijelo, da bi šla na Hrvaško :)-, tisti plakati so res vabljivi!

clock-img

27.06.2005, 13:47

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

od moža sodelavec je šel lani, sta bila zelo zadovoljna, družinsko vzdušje, letos gresta spet

clock-img

25.12.2014, 09:08

clock-img

TorcidaST

pencil-img

1

Sicer malce stara tema, ampak zna koga zanimati - za obširen (in novejši opis) o tem otoku smo spisali daljšo fotoreportažo, tako da vas vabim, da si jo preberete - Otok Šolta

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem