cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otecena tacka

clock-img

03.12.2005, 13:35

clock-img

Anonimen

Luna se je pred enim tednom porezala na razbiti steklenici (zadnja tacka, 2,5 x0,5 cm velika rana cca) in so ji sivali naslednji dan (3sivi). Enega si je sama ven vzela ze v ponedeljek, ko smo ji odvili, danes pa ji je vet. pobral se druga dva siva. Zdaj pa ima oteceno tacko, tam kjer je porezana. Je to normalno al moramo SPET k veterinarju?user posted image

Lp, Riba

clock-img

03.12.2005, 14:08

clock-img

Anonimen

Ne vem, jaz sicer nisem dobila šivov, ampak imam tudi malo otečeno tačko tam, kjer sem se urezala.user posted image

clock-img

03.12.2005, 19:15

clock-img

Anonimen

Lahko, da ima zaradi šivov še malo zatečeno. A je imela tudi prej zatečeno, ko je imela šive še not, ali je zdaj to čisto na sveže? Pa a jo boli kaj? Pomoje bo najbolje, da v ponedeljek zjutraj pokličeš veterinarja in vprašaš, če jo je potrebno pripeljat.

clock-img

03.12.2005, 20:37

clock-img

Anonimen

Tacka ji je otekla pred kakima dvema dnevoma user posted image  

Danes ni vet. nic rekel user posted image

clock-img

03.12.2005, 21:23

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Lahko bi bilo vnetje, jaz bi ziher raje preverila. Ce je vnetje, je pametno zdraviti, morda malo tacko namoci v fiziolosko raztopino ali pa namazi z garamicinom oz kaksnim drugim sredstvom z antibiotikom, da pomagas pri celjenju. Drugace se pa taka rana celi kar dolgo  - veckratne izkusnje nazalost..
Pa po sprehodu bi jaz tudi ocistila tacke z vodo ali fiziolosko,da preprecis umazaniji dostop do rane.
Pa veliko bozanja user posted image

clock-img

07.12.2005, 21:38

clock-img

Anonimen

Kakao je zdaj s tačko? Moja je že malo boljša. Pa tudi Luna se kar dobro počuti, berem tam na forumu čevlji.user posted image

clock-img

08.12.2005, 16:32

clock-img

Anonimen

Zdej je ze v redu, nori itak se naprej ... ni ovir za tega user posted image  user posted image  

Se ce bi po eni taci skakala, bi po moje bla hiperaktivna :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem