cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ostanki posteljice ali vnetje ?

clock-img

17.10.2007, 11:20

clock-img

mojcac

pencil-img

23

Oj, sej vem, da je kar nekaj pisanja na to temo, pa vseeno. Prosim vas, ki ste imele to izkušnjo, kakšne barve kri in kolikšna krvavitev (močna, zmerna, po intervalih) je bila, ko so ugotovili, da je v maternici ostal košček posteljice in ali so bile prisotne kakšne bolečine, vročina user posted image  In kakšni so znaki vnetja maternice?

Jaz sem namreč 6 t. po porodu, čišča je bila že zelo slaba, nakar se je par dni nazaj zjutraj pokazala kri na papirju, ko sem šla na wc. Čez dan ni bilo skoraj nič, potem pa spet zjutraj. Kri je enkrat živo rdeča, pa včasih temno rdeča, čez dan pa včasih kar taka vodena. Enkrat sem imela celo takšne bolečine v spodnjem delu trebuha kot za M, toda M se ne obnaša tako. Kri nima vonja, tudi vročine ni. Mal sem že nervozna zaradi tega, drugače imam drug teden kontrolo, pa ne vem ali naj počakam ali kaj???

Ima katera kakšen nasvet? Hvala in lep pozdravček vsem.

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo. Imejmo jih radi, tudi ko imajo slabe trenutke.

clock-img

17.10.2007, 11:23

clock-img

mojca*

pencil-img

533

ne čakaj na drug teden, pokliči še danes in pojdi na pregled.
po moje je to to. si opisala zelo podobno, kot se je dogajalo meni in, ja, žal sem morala na čiščenje.
ne čakat.

clock-img

17.10.2007, 14:44

clock-img

Anonimen

Mislim, da je ena enkrat pisala, da je smrdelo za znoret, ker je posteljica gnila notri. Čimprej do g. Sicer pa mislim, da si tako ali tako naročena za pregled po porodu.

clock-img

17.10.2007, 14:56

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, meni so jo pri drugem porodu pozabili košček. Nič ni smrdelo, edino tiščalo mi je vse skupaj dol, da sem mislila, da bom maternico kje izgubila. 14 dni po porodu sva šla s starejšim sinom do trgovine (500 m), pa sem mislila, da ne bom prišla do doma. Nakar se nekak privlečem do doma, grem na wc, v tistem mi pa ven pade en ogromen kos "mesa" in se mi grozno ulije kri. Je nikakor ni zadržal noben vložek, tako da sva se z možem samo usedla v avto (hvala Bogu je bil takrat doma, sicer ne vem, kaj biuser posted image ), med noge sem si pa dala par brisač, da ni bil avto čisto krvav. V Postojni so potem naredili UZ (potem, po kakšni uri iskanja kakšnega zdravnika, ker je bilo ravno kosilouser posted image ) in ugotovili, da je ostalo 3cm posteljice noter. Potem smo čakali še, da sem bila dovolj časa brez hrane (vmes pa seveda krvavela) in nato so mi naredili čiščenje v narkozi.
Mal opazuj vse skupaj, če se ti bo pa kaj nenavadnega zdelo, pa kar pojdi nazaj v porodnišnico, pa naj ti naredijo UZ. Lahko da si tudi že kar menstruacijo dobila, to je tudi čisto možno.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem