cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ortodont

clock-img

16.12.2013, 21:59

clock-img

natasa49

pencil-img

35

Pozdravljene,

imam 6 letno punčko, ki ima problemček z zobmi in zato sva morali obiskati ortodonta. Ugotovil je, da ima globok ugriz in da bo morala rezati tisto kožico med ustnico in dlesnijo (ne vem kako se ji reče). Rekel je, da morave spuliti prva dva zgornja zoba in čakati leto 2015 za ponovni obisk.
Zanima me, če ima katera izkušnje s tem? meni se zdi, da bi morala to kožico odrezati prej, preden zrastejo stalni zobje. (zdaj ima kar dosti velik razmak med enkami, pravijo da zaradi te kožice in če bi jo odstranila, da bi stalni lepše zrastli in da mogoče tudi nebi potrebovala zobnega aparata)
Na koga se lahko obrnem?
Hvala v naprej

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 17.12.2013 18:34:21 >

clock-img

20.12.2013, 17:53

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ortodont bi moral navodila napisati za osebno zobozdravnico.Potem zobozdravnica naredi sama kar lahko, če je pa kaj posebnega pa da napotnico za naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem